Opbergkisten voor de vrachtwagen

Bawer is een internationaal toonaangevend bedrijf van RVS, stalen en aluminium gereedschapskisten voor vrachtwagens. Naast gereedschapskisten produceert Bawer ook palletkisten en pompwagenkisten. Imbema Transport en Logistiek is exclusief leverancier van de Bawer kisten in de Benelux. De onderbouwkisten worden gemaakt met behulp van de modernste laser- en lasmachines en mechanisch getest. Hierdoor hebben de trailerkisten altijd een hoge en constante kwaliteit. Bawer investeert continu in nieuwe productietechnieken en luistert naar de wensen van de klant.

Bawer gereedschapskisten

Bawer gereedschapskisten

Chauffeurs gebruiken de gereedschapskisten op hun vrachtwagen om materialen overzichtelijk in op te bergen. Hiernaast wordt er ruimte in de cabine bespaard en schade aan de vrachtwagen door los slingerend materiaal voorkomen.

De Bawer gereedschapskisten voor vrachtwagens zijn gemaakt van aluminium, staal of RVS. Een regengoot en rubberen afdichting zorgen dat de kisten spatwaterdicht zijn. Klantgerichte oplossingen zijn voor Bawer geen enkel probleem. Laat je kisten op maat maken en voorzien van logo, gasveren, ontluchtingsgaten, vlonders, scheidingen of opberglades.

Nieuw: Bawer Evolution

De nieuwe Evolution gereedschapskisten voor vrachtwagens zijn lichter van gewicht, sterker en eenvoudiger onder een vrachtwagen te monteren. De deksel van de Bawer Evolution is uit één stuk is gestanst, waardoor de kist een stuk minder weegt en je een optimaal laadvermogen behoud. Hiernaast zorgt de vernieuwde lastechniek voor een sterkere constructie en langere levensduur.

Bawer gereedschapskisten

Bawer Evolution gereedschapskist

Standaard kisten voor maatwerk

Natuurlijk wil je de beschikbare ruimte achter de cabine of onder de vrachtwagen optimaal benutten. Maar het op maat laten maken van gereedschapskisten voor een vrachtwagen is kostbaar. Met ons uitgebreide assortiment Bawer onderbouwkisten bieden wij altijd een maatwerk oplossing. Met behulp van standaard maten, bouw je eenvoudig de ruimte achter de cabine of onder het chassis van je vrachtwagen dicht. Je hebt geen op maat gemaakte gereedschapskist meer nodig, waardoor je geld bespaart! Neem voor meer informatie contact met ons op.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier