Gloria Imbema

GLORIA

GLORIA is een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van sproeiapparaten.

GLORIA sproeiapparaten voor het professionele gebruik weten te overtuigen door een groot aantal productfuncties. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media is een vanzelfsprekendheid. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en moeten zij u tijd en kosten besparen. Alleen dan kunt u samen met GLORIA succesvol werken.

Deze constante inspanning om u altijd een pluspunt qua kwaliteit en comfort te bieden, zorgt ervoor dat GLORIA een innovatieve speler in zijn sector is. Zo heeft GLORIA regelmatig nieuwe mijlpalen bereikt op het gebied van sproei- en tuingereedschap tijdens zijn jarenlange geschiedenis.

Kwaliteit tot in de details

Bij het productieproces van de producten maakt GLORIA uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen, waarvan wij als Imbema overtuigd zijn van de kwaliteit. De productieomstandigheden onderscheiden zich door de modernste technische installaties, ervaren productiekrachten en regelmatige kwaliteitscontroles. De staal- en edelstaal modellen van de GLORIA Profiline-serie worden bovendien uitsluitend in Duitsland vervaardigd. Nog altijd is Made in Germany een synoniem voor naleving van de hoogste kwaliteitsnormen binnen het bedrijf.

De GLORIA producten worden volgens de richtlijnen van de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd. Dat betekent een duurzame onveranderlijke kwaliteit van onze producten en dienstverleningen. Talrijke onderscheidingen van onafhankelijke instanties tonen het uitstekende niveau van veiligheid, de conformiteit met de geldige richtlijnen en het voorbeeldige ontwerp van onze producten.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten op lange termijn kunnen profiteren van de kwaliteit van de kwaliteit van GLORIA-apparaten, bieden GLORIA en Imbema een garantie van 10 jaar op de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor alle producten in het assortiment.

Let op preventief desinfecteren!

Onderzoek toont aan dat het COVID-19 virus in de lucht zo’n drie uur besmettelijk kan zijn en op oppervlakten zelfs dagen. Daarom is het desinfecteren van oppervlakten zeer belangrijk. In het onderzoek werd een besmet proefpersoon gevraagd om bepaalde oppervlakten aan te raken. Wat bleek: op plastic en roestvrij staal kan het virus maximaal drie dagen overleven. Op karton was het virus na maximaal 24 uur niet meer levensvatbaar. Op koper overleeft het COVID-19-virus max. 4 uur.

Het Corona Virus-thema is overal aanwezig. In het geval van een lokale uitbraak of als preventieve bescherming van virusbesmetting, wordt een geschikt desinfectiemiddel gebruikt om het getroffen gebied te desinfecteren om de verspreiding van het virus te voorkomen of op zijn minst te beperken. In de meeste gevallen worden de verschillende ontsmettingsmiddelen aangebracht met behulp van drukspuiten en fijnsproeiers.

Hoelang kan het COVID-19 virus overleven?

  • In de lucht max. 3 uur

  • Op koper max. 4 uur

  • Op karton max. 24 uur

  • Op RVS staal max. 3 dagen

  • Op plastic max. 3 dagen

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier