HAWLE 

Hawle produceert en distribueert kwaliteitsproducten voor watervoorziening. Opgericht in 1948 is E. Hawle Armaturenwerke GmbH een toonaangevende producent van afsluiters, fittingen en hulpstukken t.b.v. ondergrondse infra. Een groot aantal innovaties in het ondergrondse transport van drinkwater, afvalwater en gas vonden hun oorsprong bij Hawle.

LEIDINGTECHNIEK

Bekijk hier ons totale assortiment leidingtechniek, o.a.: afsluiters, fittingen, leidingverbindingen en leiding- en metaalbescherming.

Hawle & Imbema

Duurzame en betrouwbare producten in combinatie met een uitstekende beschikbaarheid, maken dit Oostenrijkse bedrijf een zeer gewaardeerde partner. Imbema werkt nauw samen met Hawle om innovaties te realiseren, ook gezamenlijk met opdrachtgevers zoals drinkwaterbedrijven. In hun  ultramoderne productiefaciliteiten produceren zij heavy-duty afsluiters en producten die een cruciale rol spelen bij het leveren van water aan de wereld. De productieprocessen zijn zo ontworpen om bronnen te sparen zodat de milieu-impact wordt verminderd.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier