HAWLE 

Hawle (opgericht in 1948) is een toonaangevend familiebedrijf en producent van hoogwaardige afsluiters, fittingen en hulpstukken ten behoeve van ondergrondse infra. Een groot aantal innovaties in het transport van drinkwater, afvalwater en gas vonden hun oorsprong bij Hawle.

With pioneering spirit, reliable products, solution-oriented and partner-driven teamwork, we are actively shaping a reliable water supply around the world.

LEIDINGTECHNIEK VOOR VERSCHILLENDE WERKGEBIEDEN

Drinkwater

De oplossingen van Hawle zijn geschikt voor drinkwaterleidingen. Onze producten passen binnen waterwinning, -transport, -distributie en aansluitingen.

Gas

100% kwaliteit, 100% geschikt voor gasleidingen! Onze producten zijn tevens geschikt voor waterstof. Daarmee biedt Hawle oplossingen voor huidige en toekomstige leidingen.

Afvalwater

Ons assortiment biedt duurzame producten voor een lange termijn oplossing. Via onderstaande link vind je de juiste producten voor de behandeling van afvalwaterleidingen.

Greep uit ons assortiment

Bekijk hier ons totale assortiment leidingtechniek, o.a.: afsluiters, fittingen, leidingverbindingen en leiding- en metaalbescherming.

Hawle & Imbema

Duurzame en betrouwbare producten in combinatie met een uitstekende beschikbaarheid, maken dit Oostenrijkse bedrijf een zeer gewaardeerde partner. Imbema werkt nauw samen met Hawle om innovaties te realiseren, ook gezamenlijk met opdrachtgevers zoals netbeheerdes en drinkwaterbedrijven. In hun ultramoderne productiefaciliteiten produceren zij heavy-duty afsluiters en producten die een cruciale rol spelen bij het leveren van gas of water aan de wereld. De productieprocessen zijn zo ontworpen om bronnen te sparen zodat de milieu-impact wordt verminderd.

Custom solutions

Hawle biedt producten aan in verschillende uitvoeringen, materialen en afmetingen. Doorgaans voldoen deze oplossingen in de vragen gesteld vanuit de markt. Vanzelfsprekend is dit niet altijd het geval. Daarom biedt Imbema in samenwerking met Hawle ‘Custom Solutions’ voor complexere vraagstukken. Onze ervaren specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden, je vind ze hieronder.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Onze praktisch ingestelde specialisten begeleiden deelnemende partijen in de keten, van opdrachtgever tot uitvoerder. Kennis delen is hierbij belangrijk en dat doen we graag! We geven demo’s/workshops of maatwerktraining bij jou op locatie.

WIL JE MEER WETEN?

Laat onderstaand je gegevens achter, dan neemt één van onze specialisten contact met je op!
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  MEER OPLOSSINGEN VOOR VERBINDEN VAN LEIDINGEN

  Het optimaal verbinden van leidingen is wat centraal staat in het assortiment dat we voeren. Je vindt hier meer oplossingen die interessant voor je kunnen zijn.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier