Kranzle logo

Professionele hogedrukreinigers van Kränzle

Kränzle is opgericht in 1974 en heeft zich ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van professionele hogedrukreinigers. Kränzle legt sinds dag één de nadruk op de hoogste kwaliteit. Of het nu gaat om de keuze van speciale messing voor de hogedrukpompen of de keramische coating voor de pompzuigers. Topkwaliteit is het sleutelwoord.

De hoogste kwaliteit professionele hogedrukreinigers

De professionele hogedrukreinigers van Kränzle zijn robuust van bouw en stabiel tijdens het verplaatsen. De krachtige motor zorgt voor de beste prestaties terwijl de lagere toerentallen zorgen voor minder lawaai en slijtage. Op deze manier wordt de lange levensduur gegarandeerd. Dat is de kwaliteit waar Kränzle voor garant staat.

Op basis van de waarden “kwaliteit”, “flexibliteit” en “innovatie” is Kränzle non-stop gericht op het verder ontwikkelen van de productoplossingen. De slogan “Kwaliteit heeft een naam” onderstreept deze waarden. Niet de goedkoopste, maar de beste, is de claim die op alle producten en oplossingen van toepassing is. Daarom is Kränzle de eerste keuze voor honderdduizenden gebruikers over de hele wereld die de hoogste kwaliteit waarderen.

Imbema erkende Kränzle dealers

Bent u een bedrijf of particulier en zoekt u een Kränzle-dealer in de buurt? Bekijk dan via onderstaande knop uw dichtstbijzijnde dealer. De dealers zijn door Imbema erkend en beschikken over de kennis om u verder te helpen. Open de dealer-locator en zoek uw favoriete dealer.

Surface Treatment

Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken. Hoe reinig ik mijn werkplaats? Hoe verwarm ik mijn ruimte? Op welke manier kan ik zo efficiënt mogelijk materiaal schuren? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en een langdurige relatie word de beste totaaloplossing aangeboden.

Kränzle & Imbema

Kränzle en Imbema hebben al ruim 45 jaar een samenwerkingsverband. Mede door dezelfde ambitie en de nadruk op de hoogste kwaliteit. werken Kränzle en Imbema naar hetzelfde doel. Kränzle vertrouwt uitsluitend op gekwalificeerde en gespecialiseerde dealers. Imbema vertrouwt uitsluitend op leveranciers die passen bij de kernwaarden die Imbema nastreeft. Samen met klanten en producenten komen we tot innovaties waar de markt behoefte aan heeft.

Imbema Service Center

Bij Imbema hechten wij veel waarden aan het verlenen van service, niet alleen op het gebied van advies en training, maar ook op het gebied van hardware. Zo kun je bij ons defecte machines laten repareren zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Alle medewerkers in het service center zijn gespecialiseerd en gediplomeerd om Kränzle apparatuur te onderhouden en te herstellen.

Alle professionele hogedrukreinigers van  Kränzle

Kränzle koudwater hogedrukreinigers (Elektrisch)

Kränzle koudwater hogedrukreinigers (benzine)

Kränzle warmwater hogedrukreinigers (Elektrisch)

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier