Kunststof gereedschapskisten voor vrachtwagens

Lago Accessori levert kunststof onderbouw onderdelen voor commerciële voertuigen. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in  Noord Italie, met als doel de eindgebruiker hoogwaardige oplossingen te bieden. Hierbij maakt Lago gebruik van de laatste productietechnieken op het gebied van rotatie- en spuitgieten. Lago exporteert 75% van de productie naar 40 verschillende landen. Het programma van Lago bestaat uit kunststof gereedschapskisten, watertankjes, spatschermen, brandblusserboxen en documenthouders. De gereedschapskisten, bevestigingssteunen en brandblusserboxen zijn uit voorraad leverbaar. Onze specialisten vertellen je er graag meer over.

Nieuw: Lago MT & DT kunststof gereedschapskisten

Naast de Lago Vertigo en Black Dog kunststof gereedschapskisten, hebben wij nu ook twee basis lijnen beschikbaar. De DT en de MT. Deze kunststof kisten zijn zeer licht van gewicht. De Lago DT kist vervangt de oude Space Truckin kist. Het is een strakke kunststof kist met eenvoudige sluitingen aan de bovenkant. Deze basis gereedschapskist kun je naar wens aankleden met extra sloten of planken.

De MT kunststof gereedschapskist is net wat luxer. De kist heeft een strak design, is voorzien van afsluitbare sluitingen. Deze trekken de kist goed dicht, waardoor hij waterdicht is. Ook deze kist is optioneel te voorzien van extra’s, zoals een touwtje aan de deksel, opbergplanken en bedrijfslogo. Goedgekeurd als zijafscherming.

Lago kunststof gereedschapskisten

Wij hebben drie soorten kunststof gereedschapskisten van Lago uit voorraad leverbaar. De Vertigo, de Black Dog en de MT kisten. Waarbij de Vertigo de meest luxe en de MT de meest basis gereedschapskist is. Het zijn allemaal kwalitatief goede kisten, waterdicht en lekken niet. Bekijk de modellen hieronder en vraag een offerte aan. Andere modellen Lago kisten zijn op aanvraag leverbaar.

Zijn je brandblussers goed beschermd tijdens het transport?

Wanneer je gevaarlijke stoffen over de weg vervoert, ben je verplicht het voertuig te voorzien van brandblussers. De brandblusser aan de buitenkant van het voertuig moet op een veilige manier bevestigd en beschermd worden tegen invloeden van buitenaf. Wij raden aan om een brandblusser in een monteerbare brandblusserbox op te bergen. Van Lago hebben wij verschillende brandblusserboxen beschikbaar. De veiligheidssluitingen zorgen ervoor dat de kasten niet onbedoeld geopend kunnen worden.

brandblusserboxen vrachtwagen

Wij helpen je graag!

Onze specialisten carrosserietechniek helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Koert le Pair

Koert le Pair

Carrosserietechniek NL
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Carrosserietechniek BE
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Carrosserietechniek NL
Manu Soleme

Manu Soleme

Carrosserietechniek BE
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier