Kunststof gereedschapskisten voor vrachtwagens

Lago Accessori levert kunststof onderbouw onderdelen voor commerciële voertuigen. Alle producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in  Noord Italie, met als doel de eindgebruiker hoogwaardige oplossingen te bieden. Hierbij maakt Lago gebruik van de laatste productietechnieken op het gebied van rotatie- en spuitgieten. Lago exporteert 75% van de productie naar 40 verschillende landen. Het programma van Lago bestaat uit kunststof gereedschapskisten, watertankjes, spatschermen, brandblusserboxen en documenthouders. De gereedschapskisten, bevestigingssteunen en brandblusserboxen zijn uit voorraad leverbaar.

Nieuw: Lago MT & DT kisten

Naast de Lago Vertigo en Black Dog kunststof gereedschapskisten, hebben wij nu ook twee basis lijnen beschikbaar. De DT en de MT. Deze kunststof kisten zijn zeer licht van gewicht. De Lago DT kist vervangt de oude Space Truckin kist. Het is een strakke kunststof kist met eenvoudige sluitingen aan de bovenkant. Deze basis gereedschapskist kun je naar wens aankleden met extra sloten of planken.

De MT gereedschapskist is net wat luxer. De kist heeft een strak design, is voorzien van afsluitbare sluitingen. Deze trekken de kist goed dicht, waardoor hij waterdicht is. Ook deze kist is optioneel te voorzien van extra’s, zoals een touwtje aan de deksel, opbergplanken en bedrijfslogo. Goedgekeurd als zijafscherming.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier