75 jaar Imbema

Oplossingen die prestaties van gewone smeermiddelen overtreffen

Imbema is met Lubrication Engineers de innovatieve partner op het gebied van asset reliability. We bieden oplossingen voor smeertechnisch problemen, hoe complex die ook zijn. Daarvoor gebruiken we hoogwaardige smeermiddelen van de Amerikaanse producent Lubrication Engineers (LE). De producten van LE zijn gemaakt van zeer verfijnde of synthetische basisoliën en additieven. Allemaal in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Deze verbeterde smeermiddelen overtreffen ver de prestaties van conventionele smeermiddelen in een grote verscheidenheid aan industriële toepassingen.

“Of het nu gaat om de voedingsindustrie, offshore heavy lifting of afvalwaterverwerking. Door de inzet van hoogwaardige smeermiddelen bescherm je waardevolle productiemiddelen, verhoog je het rendement, bespaar je op energiekosten en lever je een bijdrage aan het duurzaam gebruik van grondstoffen.

Onze service stopt niet met het leveren van een smeermiddel. Met analyses, advies, opleiding en training blijven we je ondersteunen om het maximale rendement uit je bedrijfsmiddelen te halen.”

André Thissen
MLT I specialist smeermiddelen

Onze specialist

<strong>André Thissen</strong>

André Thissen

André is als MLT I gecertificeerd triboloog gespecialiseerd op het gebied van asset reliability op draaiende delen. Zijn doel: bedrijven helpen om meer rendement uit hun productmiddelen te halen.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier