Mirka Logo

Mirka

Mirka is een wereldleider op het gebied van oppervlaktebewerking en innovatieve schuuroplossingen. Tientallen jaren ervaring en een sterke toewijding heeft geresulteerd dat Mirka nu vooroploopt in flexibele schuurmiddelen en revolutionaire en gepatenteerde producten waarmee klanten kunnen genieten van een snel en stofvrije oppervlaktebehandeling. Mirka is een wereldwijd groeiend bedrijf met 18 dochterondernemingen in Europa, het Midden-Oosten, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. De Mirka-producten worden verkocht in meer dan 100 landen.

Imbema erkende Mirka-dealers

Bent u particulier en zoekt u een Mirka-dealer in de buurt? Bekijk dan via onderstaande knop uw dichtstbijzijnde dealer. De dealers zijn door Imbema erkend en beschikken over de kennis om u verder te helpen. Open de dealer-locator en zoek uw favoriete dealer.

Surface Treatment

Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken. Op welke manier kan ik zo efficient en veilig mogelijk een autoschade herstellen? Op welke manier kan ik zo efficiënt mogelijk een oppervlakte schuren? Of, hoe reinig ik mijn werkplaats? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en een langdurige relatie wordt de beste totaaloplossing aangeboden. Imbema is officieel importeur van Mirka in Nederland en België.

Het belang van stofvrij schuren

De fijne deeltjes die vrijkomen bij het schuren komen overal. Je gehele werkplaats of woning wordt bedolven onder een laag stof, wat lastig op te ruimen is. Je ademt het stof ook makkelijk in, En dat is ontzettend schadelijk voor de gezondheid. Gelukkig is Mirka de pionier van stofvrije schuuroplossingen. Benieuwd hoe Mirka ervoor zorgt dat jouw omgeving stofvrij is? Druk dan hieronder.

Schuur- en polijstmachines

De groeiende afdeling “Mirka Power Tools” ontwikkelt en produceert geavanceerde schuur- en polijstmachines. Deze machines bieden gebruikers uitstekende ergonomische en functionele voordelen. Deze innovatief ontworpen gereedschappen, gecombineerd met een reeks effectieve en hoogwaardige accessoires, geven klanten van Mirka ongeëvenaarde toegang tot een complete schuuroplossing.

Schuurmaterialen

Stofvrij en zeer snel schuren met een optimaal resultaat. Mirka biedt unieke en innovatieve schuurmaterialen, waaronder Abranet en Iridium, om dit resultaat te behalen. Het uitgebreide assortiment aan schuurmaterialen zijn geschikt voor zowel individuele bewerkingen als complete schuursystemen

Oplossingen & Systemen per sector

Mirka is de pionier van stofvrije schuuroplossingen en zij zijn in datgene geslaagd wat vele andere hebben geprobeerd te behalen. Mirka is de oorspronkelijke ontwikkelaar van stofvrij schuren. Ook is Mirka koploper in snel maar kwalitatief schuren. Wie met Mirka schuurt kent het verschil. Naast deze oplossingen bekijkt Mirka per sector hoe zij de beste schuurmaterialen en de beste kwaliteit kunnen leveren. Kwaliteit staat voorop en dat merkt u wanneer u schuurt met Mirka-producten. Bekijk via onderstaande knop in welke sectoren Imbema met Mirka actief is.

Gecertificeerd service center

Bij Imbema hechten wij veel waarden aan het verlenen van service, niet alleen op het gebied van advies en training, maar ook op het gebied van hardware. Zo kun je bij ons defecte machines laten repareren zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Alle medewerkers in het service center zijn gespecialiseerd en gediplomeerd om Mirka apparatuur te onderhouden en te herstellen.

Alles van Mirka

Schuurmaterialen

 • Mirka Iridium
 • Mirka Abranet Ace
 • Mirka Abralon
 • Mirka Mirlon Total
 • Mirka Gold
 • Mirka Novastar

Sectoren

 • Autoschadeherstel branche
 • Hout- en meubelindustrie
 • Schildersbranche
 • Algemene industrie
 • Jachtbouw
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier