Innovatieve oplossingen voor commerciële voertuigen

Pommier Group is al meer dan 70 jaar actief op de markt voor industriële carrosserieën. Ze ontwerpt en produceert producten voor commerciële voertuigen zoals scharnieren, sluitingen, (trek)grendels, bumperconstructies, LED verlichting, handgrepen, rongen, stootblokken en uitschuiftrappen. Pommier heeft een ervaren R&D afdeling, waar  producten op basis van marktkennis en technologische monitoring worden ontwikkeld. Hierbij zijn ze altijd op zoek naar de oplossing voor morgen. Bij Pommier vind je producten die het comfort en de veiligheid van de gebruiker verbeteren en tegelijkertijd de productiviteit van je bedrijf verhogen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Vier productielocaties voor volledige kwaliteitscontrole

Pommier Dives is gespecialiseerd in de precisiebewerking van staal; het verspanen, monteren, controleren en testen van producten.

Pommier Neufmanil houdt zich bezig met het snijden, stempelen, smeden, hechtlassen en monteren van stalen producten.

Pommier Izeron is gespecialiseerd in thermoplastisch spuitgieten.

Pommier Italia richt zich op het ontwerpen en produceren van rvs onderdelen, zoals hang- en sluitwerk. De producten zijn bekend onder de naam Furgocar “inox quality”.

Strengere eisen voor stootbalken

Om de verkeersveiligheid te verhogen heeft de EU de stootbalk voorschriften voor vrachtwagens en aanhangers aangepast. Deze strengere eisen hebben namelijk consequenties voor de constructie, de hoogte, de plaats en de montage van de stootbalk. Maar ook de constructie van het voertuig, waar de stootbalk op komt, moet een stuk sterker worden. Pommier heeft haar volledige assortiment aangepast aan de nieuwe eisen. De vaste, heffende en intrekbare onderrijbalken zijn inmiddels voorzien van een goedkeuring.

Pommier-led-verlichting

Veilig op weg met led verlichting

De laadruimte van een bestelwagen of vrachtwagen is vanuit de fabriek vaak uitgerust met standaard verlichting. Deze is erg summier waardoor je goederen in het donker moeilijk kunt vinden. Maar waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? De standaard fabrieksverlichting van je laadruimte vervang je eenvoudig door LED verlichting. Goede led verlichting zorgt ervoor dat je sneller, efficiënter en veiliger kunt werken, laden en lossen.

Wij helpen je graag!

Onze specialisten carrosserietechniek helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Koert le Pair

Koert le Pair

Carrosserietechniek NL
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Carrosserietechniek BE
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Carrosserietechniek NL
Manu Soleme

Manu Soleme

Carrosserietechniek BE
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier