REMKO

REMKO, de systeemaanbieder van innovatieve kracht

REMKO is een Europees bedrijf voor verwarming- en airconditionings technologie. Het krachtige productassortiment omvat verwarmingssystemen voor warme lucht, ontvochtigers, airconditioningsystemen en airconditioning-units in allerlei soorten ruimtes. Als middelgroot bedrijf is REMKO sinds 1976 gestaag gegroeid met de behoeften van de klanten. Jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkeling en betrouwbare service zijn de sterke punten als het gaat om oplossingen op maat voor verwarming, airconditioning en ontvochtiging.

Mobiele verwarmingssystemen

Mobiele luchtverhitters kunnen flexibel worden gebruikt. Omdat ze niet permanent zijn geïnstalleerd, kunnen ze worden opgesteld waar de omgevingslucht snel en veilig moet worden verwarmd. Ze zijn daarom ideaal voor tijdelijk of nauwkeurig gebruik. De krachtige apparaten zijn direct klaar voor gebruik en leveren direct warmte met een druk op de knop zonder een lange doorlooptijd.

Stationaire Verwarmingssystemen

Stationaire warme luchtverwarmers worden voornamelijk gebruikt in industriële hallen voor permanent gebruik. Ze worden geïnstalleerd op muren, plafonds of op de vloer en kunnen worden aangepast aan de specifieke omstandigheden van de positie volgens het modulaire principe.

Ontvochtiging

In vochtige of slecht geventileerde ruimtes zoals kelders, garages en badkamers, voorkomen luchtontvochtigers dat er vocht wordt afgezet in het raam of op de muren. Op deze manier voorkomt het gebruik van luchtontvochtigers vochtige plaatsen, muffe geuren en gevaarlijke schimmelgroei.

Ontvochtigers doen ook goed werk in het elimineren van waterschade na pijpbreuken of overstromingen. Ze worden ook gebruikt om muren en vloeren te drogen na bouw- en renovatiewerkzaamheden. Het versneld drogen van natte dekvloer en gips kan dure werkonderbrekingen op bouwplaatsen voorkomen. Het risico op schimmelgroei wordt geminimaliseerd.

De mobiele ontvochtigers van REMKO worden gekenmerkt door een hoge ontvochtigingsprestatie en een groot temperatuurbereik. De selectie omvat bijzonder krachtige professionele luchtontvochtigers en handige compacte apparaten voor kleine ruimtes.

Stationaire verwarmingssystemen

Mobiele verwarmingssystemen

Luchtontvochtigers en bouwdrogers

Airconditionings en koelsystemen

Alles van REMKO

Stationaire verwarmingssystemen

Mobiele verwarmingssystemen

Airconditionings

  • REMKO DVL 140 Recirculatieventilator
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier