RHIWA

Onder ons Rhiwa label leveren wij in huis ontwikkelde producten voor de carrosseriebouw en de bestelwagenmarkt, zoals de Easy Aero dakventilator en gecertificeerde sjorogen. Wij beschikken over een eigen R&D afdeling, waar wij nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verder optimaliseren. Ook ontwikkelen wij samen met onze klanten speciale oplossingen op basis van wensen van de gebruiker. Voor de ontwikkeling van deze producten maken wij gebruik van onze eigen 3D printer en ons service center. Hier worden alle ontwikkelde producten uitvoerig getest, voordat wij ze in productie brengen.

Gecertificeerde sjorogen

Goede ladingzekering is van essentieel belang voor een veilig transport. Wanneer je lading op de juiste manier wilt zekeren, is het belangrijk dat je opbouw voorzien is van voldoende sjorpunten (sjorogen) die voldoen aan de DIN EN 12640 norm. Onze in huis ontwikkelde Rhiwa sjorogen zijn getest volgens richtlijn DIN EN 12640, waardoor je gegarandeerd bent van een goede kwaliteit. Op de sjorogen zijn de maximale spankracht, ons logo en het DIN EN nummer aangegeven, zodat controlerende instanties snel kunnen nagaan of de sjorogen op de juiste manier gebruikt worden.

Rhiwa quality logo

RHIWA QUALITY

Naast onze in huis ontwikkelde producten verkopen wij de carrosseriebouw en bestelwagenmarkt ook streng geselecteerde producten van derden. Deze producten ondergaan eerst een intensieve kwaliteitscontrole voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. Wij kijken hierbij naar de kwaliteit van de constructie, zoals laswerk en boutverbindingen, maar ook naar de corrosie bestendigheid. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit garanderen. Alleen producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen krijgen het label Rhiwa Quality mee. Voor onze klant de garantie dat deze producten voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als onze eigen producten.

Research and development

Wij bewaken continue de kwaliteit van zowel onze eigen producten als onze geselecteerde producten. Zo hebben wij een zoutnevelinstallatie, waarmee wij onze producten op corrosiebestendigheid testen. Met onze multifunctionele trek- en drukbank testen wij onze producten op sterkte. De testen worden uitgevoerd bij zowel de ontwikkeling van producten, het selecteren van producten van derden, als bij de ingangscontroles van nieuwe leveringen. Zo kunnen wij altijd een goede kwaliteit garanderen.

Wij helpen je graag!

Onze specialisten helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Koert le Pair

Koert le Pair

Carrosserietechniek NL
Marc Vermeiren

Marc Vermeiren

Carrosserietechniek BE
Niels Bouwmeester

Niels Bouwmeester

Carrosserietechniek NL
Manu Soleme

Manu Soleme

Carrosserietechniek BE
  Alles van Rhiwa

  RHIWA VENTILATIE

  RHIWA HANG- EN SLUITWERK

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier