SBS – Security & Monitoring Solutions

De voertuig beveiligingsoplossingen en monitoringsystemen van SBS maken onderdeel uit van het assortiment van Imbema. Ons brede aanbod mechanische sloten, elektronische slotoplossingen en lading monitoring systemen dragen bij aan een grotere veiligheid, controle en efficiency van transport en (ver)lading. Deze oplossingen worden ontwikkeld in samenwerking met klanten en leveranciers. Innovatie is teamwork!

VOERTUIG​Beveiliging

Inbraak in vrachtwagens, trailers en containers is aan de orde van de dag. Bij een inbraakpoging wordt er vaak schade aan de deuren of de zeilen van een trailer aangericht. Om je voertuig, gereedschappen en lading te beschermen tegen inbraak en diefstal, hebben wij verschillende beveiligingsproducten beschikbaar. Van mechanische sloten tot elektronische sluitsystemen met telematica.

Container 42 voorzien van SBS slotoplossing

De hyperintelligente Container 42 is voorzien van een SBS BDI slotoplossing. Met dit geavanceerde high-end slot loopt container 42 geen risico meer om ongewenst opengemaakt te worden. Het SBS containerslot zit aan de binnenkant van de container en kan via een transponder en/of pincode gepersonaliseerd geopend of gesloten worden. Zo kan er altijd worden nagegaan wanneer, waar en door wie de container is opengemaakt.

GRIP OP JE TRANSPORT DANKZIJ SBS lADING monitoring OPLOSSING

“Eén van de belangrijkste uitdagingen bij het vervoeren van levensmiddelen is het waarborgen van de juiste temperatuur tijdens transport”, vertelt Jos van den Hurk (Manager Fleet & Equipment bij de H&S Group). Onze klanten willen precies weten wat er onderweg met hun product gebeurt. Daarom zochten wij naar een oplossing om de tanks te kunnen volgen, monitoren én managen. Op afstand. Zodat we niet alleen inzicht hebben in de locatie en conditie, maar zelfs kunnen ingrijpen als de temperatuur het minimum of maximum dreigt te overschrijden.”

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier