Logo SBS

SBS – Security & Monitoring Solutions

De voertuig beveiligingsoplossingen en monitoringsystemen van SBS maken onderdeel uit van het assortiment van Imbema. Ons brede aanbod mechanische sloten, elektronische sloten en lading monitoring systemen dragen bij aan een grotere veiligheid, controle en efficiency van transport en (ver)lading. Deze oplossingen worden ontwikkeld in samenwerking met klanten en leveranciers. Innovatie is teamwork! Neem voor meer informatie contact op met onze voertuigbeveiliging specialisten.

SBS Laadruimtebeveiliging & Ladingmonitoring

Inbraak in vrachtwagens, trailers en containers is aan de orde van de dag. Het aantal ladingdiefstallen blijft stijgen en inklimmers veroorzaken steeds meer schade aan lading. Zelfs als de inbraakpoging mislukt, richt deze vaak schade aan het voertuig aan. Om je vrachtwagen, containers en lading  tegen inbraak, diefstal en inklimmers te beschermen; hebben wij verschillende soorten transportbeveiliging beschikbaar. Van mechanische sloten tot elektronische slotoplossingen met telematica en ladingmonitoring systemen.

TAPA partner

De Transported Asset Protection Association (TAPA) is een branchevereniging die verliezen van goederen in de supply chain helpt te minimaliseren. Net als TAPA hebben wij het doel transportcriminaliteit en ladingdiefstal te verminderen. Daarom zijn wij dit jaar, naast TAPA security service provider, ook TAPA premier partner geworden. Als TAPA security service provider zijn wij altijd op de hoogte van de laatste eisen en weten wij waar onze sloten aan moeten voldoen. Ook bieden wij onze klanten ondersteuning bij het behalen van een TSR certificering. Dit is mogelijk met onze SBS beveiligingsoplossingen.

TAPA partner logo's
SBS beveiligde trailer oplossing

OPTIMALE BEVEILIGING VAN TRUCK, TRAILER, LADING EN CHAUFFEUR

Hoogwaardige goederen, zoals elektronica, accijnsgoederen en medicijnen zijn erg diefstalgevoelig. Hierdoor stellen verladers steeds hogere eisen aan de beveiliging van dit soort transport. Om transportcriminaliteit en ladingdiefstal van hoogwaardige goederen tegen te gaan, hebben wij een geavanceerd beveiligingssysteem voor gesloten trailers ontwikkeld. De SBS beveiligde trailer oplossing voldoet aan de TAPA en BAT V1 en V2 security eisen. De hoogste transport beveiligingseisen in de markt!

Real time inzicht in je transport

Een optimale controle over je transport is tegenwoordig noodzakelijk. De schakels in de transportketen willen steeds vaker real-time informatie over de lading en geïnformeerd worden als er onderweg iets gebeurt. Dat kan met ons SBS Information System. Een online platform, waarmee je als vervoerder of verlader de beveiliging, integriteit en conditie van de lading tijdens het transport beheert.

VTS behaalt TAPA TSR 1 met ons Inlock trailerslot

“Onze farmaceutische klanten stellen steeds hogere veiligheidseisen aan het transport. Naast een goede beveiliging, willen ze ook inzicht in de locatie en conditie van de lading.” vertelt Charles Hermens (teammanager Drivers & Fleet bij GVT). “Om aan deze eisen te voldoen hebben wij ons TAPA TSR 1 laten certificeren. Hiervoor hebben wij 20 wagens voorzien van het elektronische SBS Inlock trailerslot.”

SBS Inlok trailerslot - VTS - Tapa TSR 1 certificering

Beveiligingsoplossing voor transport high value goederen

“Klanten met hoogwaardige goederen stellen steeds hogere eisen aan de beveiliging van het transport, zoals wie er wel en geen toegang tot de lading krijgt”, vertelt Jordy Versteijnen (Fleet Manager bij GVT). “Tegelijkertijd willen wij onze chauffeurs een groter gevoel van veiligheid geven. Daarom hebben wij de laadkleppen en deuren van onze nieuwe combinaties laten voorzien van jullie SBS beveiligingssloten.”

GVT voorziet wagens van SBS beveiligingsoplossing

GRIP OP JE TRANSPORT DANKZIJ SBS lADING monitoring OPLOSSING

“Eén van de belangrijkste uitdagingen bij het vervoeren van levensmiddelen is het waarborgen van de juiste temperatuur tijdens transport”, vertelt Jos van den Hurk (Manager Fleet & Equipment bij de H&S Group). Onze klanten willen precies weten wat er onderweg met hun product gebeurt. Daarom zochten wij naar een oplossing om de tanks te kunnen volgen, monitoren én managen. Op afstand.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Welke beveiliging en wel soort slot het beste bij jouw transport past, hangt af van verschillende factoren. Onze SBS beveiligingsspecialisten helpen je graag de juiste keuze te maken, die aansluit op de beveiligingsprocedures van jouw organisatie. Vul voor meer informatie over onze sloten het contactformulier in.

Dirk Straatman

Dirk Straatman

Specialist voertuigbeveiliging
Frits Hofma

Frits Hofma

Specialist voertuigbeveiliging

  1
  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier