Logo SBS

SBS – Security & Monitoring Solutions

De voertuig beveiligingsoplossingen en monitoringsystemen van SBS maken onderdeel uit van het assortiment van Imbema. Ons brede aanbod mechanische sloten, elektronische slotoplossingen en lading monitoring systemen dragen bij aan een grotere veiligheid, controle en efficiency van transport en (ver)lading. Deze oplossingen worden ontwikkeld in samenwerking met klanten en leveranciers. Innovatie is teamwork!

Laadruimtebeveiliging & Ladingmonitoring

Inbraak in vrachtwagens en containers is aan de orde van de dag. Het aantal ladingdiefstallen blijft stijgen en inklimmers veroorzaken steeds meer schade aan lading. Zelfs als de inbraakpoging mislukt, richt deze vaak schade aan het voertuig aan. Om je vrachtwagen, containers en lading  tegen inbraak, diefstal en inklimmers te beschermen; hebben wij verschillende soorten transportbeveiliging beschikbaar. Van mechanische sloten tot elektronische slotoplossingen met telematica en ladingmonitoring systemen.

VOERTUIG​Beveiliging

Inbraak in vrachtwagens, trailers en containers is aan de orde van de dag. Bij een inbraakpoging wordt er vaak schade aan de deuren of de zeilen van een trailer aangericht. Om je voertuig, gereedschappen en lading te beschermen tegen inbraak en diefstal, hebben wij verschillende beveiligingsproducten beschikbaar. Van mechanische sloten tot elektronische sluitsystemen met telematica.

Real time inzicht in je transport

Een optimale controle over je transport is tegenwoordig noodzakelijk. De schakels in de transportketen willen steeds vaker real-time informatie over de lading en geïnformeerd worden als er onderweg iets gebeurt. Dat kan met ons SBS Information System. Een online platform, waarmee je als vervoerder of verlader de beveiliging, integriteit en conditie van de lading tijdens het transport beheert.

Container 42 voorzien van SBS slotoplossing

De hyperintelligente Container 42 is voorzien van een SBS BDI slotoplossing. Met dit geavanceerde high-end slot loopt container 42 geen risico meer om ongewenst opengemaakt te worden. Het SBS containerslot zit aan de binnenkant van de container en kan via een transponder en/of pincode gepersonaliseerd geopend of gesloten worden. Zo kan er altijd worden nagegaan wanneer, waar en door wie de container is opengemaakt.

GRIP OP JE TRANSPORT DANKZIJ SBS lADING monitoring OPLOSSING

“Eén van de belangrijkste uitdagingen bij het vervoeren van levensmiddelen is het waarborgen van de juiste temperatuur tijdens transport”, vertelt Jos van den Hurk (Manager Fleet & Equipment bij de H&S Group). Onze klanten willen precies weten wat er onderweg met hun product gebeurt. Daarom zochten wij naar een oplossing om de tanks te kunnen volgen, monitoren én managen. Op afstand.

WIJ HELPEN JE GRAAG!

Welke beveiliging het beste bij jouw transport past, hangt af van verschillende factoren. Onze beveiligingsspecialisten helpen je graag de juiste keuze te maken, die aansluit op de beveiligingsprocedures van jouw organisatie. Vul voor meer informatie het contactformulier in.

Dirk Straatman

Dirk Straatman

Specialist voertuigbeveiliging
Frits Hofma

Frits Hofma

Specialist voertuigbeveiliging

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier