Sundström

Sundström

Sinds de jaren ’30 ontwikkelt en produceert onze Zweedse partner, Sundström Safety AB, adembescherming vanuit een unieke filosofie. Een filosofie die past in de visie van Imbema. Sundström is niet tevreden met alleen maar “voldoen aan de eisen uit een norm”. Adembescherming moet meer dan alleen aan een norm voldoen. Adembescherming moet comfortabel, slim, eenvoudig in gebruik, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in een systeem beschikbaar zijn. Dan pas biedt het de best mogelijke bescherming.

Volledig beschermd met het SR900 halfgelaatsmasker

Mondkapjes zijn niet de meest veilige manier om jezelf te beschermen. Wij vinden dat mondkapjes zijn gemaakt om voor een korte periode te dragen, bijvoorbeeld tijdens een kleine klus van een aantal minuten. Zogenaamde mondkapjes zijn er in verschillende gradaties. (FFP1, FFP2 en FFP3) respectievelijk hebben zij een efficiëntie van 80%, 94% en 99%. Andersom betekend dat dat er 20%, 6% of 1% mag lekken door het filter. Geen goede keuze bij fijnstof en al helemaal niet bij een potentieel dodelijk virus lijkt ons. Ook is de aansluiting van het filtermateriaal met het gelaat meestal slecht. Dat maakt de keuze van deze wegwerp stofkapjes niet de beste, om nog maar te zwijgen van de kosten en beschikbaarheid op dit moment.

Sundström
Halfmaskers

Sundstrom halfmasker adembescherming

Halfmasker met uitstekende pasvorm, hoog beschermingsniveau en zeer goed ademcomfort voor gebruik in verschillende werkomgevingen. Bied bescherming tegen tegen fijnstof en andere kleine deeltjes. Met het pakket van Sundström en onze know-how, is er voor ieder probleem een betrouwbare oplossing. Of het nu op een bouwplaats, schip, chemische fabriek, ziekenhuis of laboratorium is. Dankzij de filter aan de voorzijde kun je natuurlijk ademen en zitten filters niet in de weg tijdens werkzaamheden. Door de filters tijdig te vervangen blijf je optimaal beschermd en kun je het masker hergebruiken. Blijf ademen met Sundström, blijf gezond.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag?


  Reken maar op onze support!

  Wanneer je investeert in adembescherming, investeer je in je eigen gezondheid en toekomst. Voor ons en onze dealers is de ondersteuning na de aankoop net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom zijn onze mensen en onze dealers getraind om je te helpen het maximale uit je adembescherming te halen. Heb je een Sundström masker? Reken dan maar op onze support!

  Sundström
  Volgelaatsmaskers

  Volgelaatsmaskers die vele malen beter beschermen dan de norm. De maskers hebben een uitstekende pasvorm, hoog beschermingsniveau, oogbescherming en zeer goed ademcomfort voor gebruik in de zwaarste werkomgevingen. Doordat alle onderdelen los verkrijgbaar zijn is het systeem eenvoudig uit te breiden.

  Sundström
  Aanblaassystemen

  Aanblaassystemen met gelaatschermen, kappen en helmen voor een volledige bescherming van het gezicht. Dankzij het draagcomfort en het innovatieve aanblaas systeem kan er op een natuurlijke wijze geademd en gewerkt worden. Doordat alle onderdelen los verkrijgbaar zijn is het systeem eenvoudig uit te breiden.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier