TSM

TSM staat voor Technological Systems Moro en is het merk van dé Italiaanse fabrikant van professionele schrobmachines. Het familiebedrijf produceert en ontwikkelt al meer dan vijf generaties reinigingsmachines. TSM’s specialisten kunnen dan ook vertrouwen op een schat aan kennis en ervaring. Dat is allemaal terug te vinden in het huidige aanbod van machines.

Stuk voor stuk apparaten met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, degelijk, betrouwbaar en makkelijk te bedienen en te onderhouden.

De reinigingsmachines van TSM worden in meer dan 60 landen wereldwijd dag in dag uit gebruikt.

Doordachte techniek

De TSM apparaten zijn slim doordacht:

 • Het gebruik is eenvoudig want er zijn maar twee schakelaars; voor het inschakelen van de schrobborstel en voor het opzuigen.
 • de duwgreephoogte kan tijdens gebruik in meerdere standen worden versteld, zowel voor de gebruikershoogte als voor het bereiken van smalle ruimtes;
 • heeft een paraboolwisser achter de borstel die perfect droogt, ook in bochten;
 • de waterstroomregeling en het opheffen van de vloerwisser zijn volledig mechanisch;
 • goed volledig zicht op de schrobinrichting voor reiniging langs muurranden;
 • het onderhoud is eenvoudig dankzij snelle en gemakkelijke toegang tot tanks, filter, vacuümmotor en accu.

TSM & Imbema; partners met dezelfde doelen

TSM en Imbema werken al veel jaren samen. Mede door dezelfde ambitie en de nadruk op de allerbeste kwaliteit werken TSM en Imbema naar hetzelfde doel; een betrouwbaar hoogwaardig product leveren waarmee je makkelijk en efficiënt werkt.

TSM vertrouwt uitsluitend op gekwalificeerde en gespecialiseerde distributeurs. Imbema vertrouwt uitsluitend op leveranciers die passen bij de kernwaarden die Imbema nastreeft. Samen met klanten en producenten zoals TAM komen we tot innovatie oplossingen die onze doelgroepen helpt om hun doelen te bereiken.

Imbema Service Center

Bij Imbema hechten wij veel waarden aan het verlenen van service, niet alleen op het gebied van advies en training, maar ook op het gebied van hardware. Zo kun je bij ons machines laten onderhouden en repareren zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Alle medewerkers in het service center zijn gespecialiseerd en gediplomeerd.

Reken maar op onze support!

Bij Imbema kun je rekenen op een betrouwbaar advies. Na het in gebruik nemen van een TSM machine houdt het contact niet op. We blijven je ondersteunen zodat je alles uit je nieuwe TSM kan halen. Indien gewenst, nemen we ook het onderhoud voor onze rekening, zodat je je daar geen zorgen meer hoeft te maken.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier