75 jaar Imbema

TSM

TSM is een fabrikant van professionele schrobmachines. Deze machines kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, degelijk en betrouwbare constructie met een eenvoudige bediening.

Het Italiaanse familiebedrijf TSM produceert en ontwikkelt al meer dan vijf generaties een breed scala aan schrobzuigmachines, veegmachines, stofzuigers en machines met één schijf. Een identiteit die strategie, passie en toewijding heeft om sterke en langdurige relaties op te bouwen.

Tegenwoordig verkoopt TSM (afkorting voor “Technological Systems Moro”) reinigingsapparatuur in meer dan 60 landen wereldwijd, via een groeiend netwerk van importeurs, die geloven in het product dat in Italië is ontworpen en ontwikkeld. Door Italianen.

SMART-schrobzuigmachines

TSM kwalificeert de producten, het onderzoek naar nieuwe oplossingen en de klantenservice als “SMART”: SIMPLE, MECHANICAL, AFFORDABLE, RELIABLE en TOUGH.

De TSM GRANDE BRIO schrobzuigmachines zijn gedefinieerd als SMART omdat:

• het gebruik is intuïtief, er zijn slechts twee schakelaars, één voor het inschakelen van de borstel en de tweede voor het vacuüm;
• de handgreephoogte kan ook tijdens gebruik in meerdere posities worden versteld, zowel voor de gebruikershoogte als voor het bereiken van smalle ruimtes;
• er is geen tractiemotor nodig omdat de machine goed uitgebalanceerd is en doorgaat zonder te duwen;
• heeft een paraboolwisser achter de borstel die perfect droogt, zelfs in bochten;
• de waterstroomregeling, het opheffen van de vloerwisser zijn volledig mechanisch;
• het biedt een volledig zicht op de scrubbergroep voor gemakkelijke reiniging langs muurranden;
• het onderhoud is moeiteloos dankzij snelle en gemakkelijke toegang tot tanks, filter, vacuümmotor en batterijen.

Surface Treatment

Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken. Hoe reinig ik mijn werkplaats? Hoe verwarm ik mijn ruimte? Op welke manier kan ik zo efficiënt mogelijk materiaal schuren? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en een langdurige relatie word de beste totaaloplossing aangeboden.

TSM & Imbema

TSM en Imbema hebben al jarenlang een samenwerkingsverband. Mede door dezelfde ambitie en de nadruk op de hoogste kwaliteit werken TSM en Imbema naar hetzelfde doel. TSM vertrouwt uitsluitend op gekwalificeerde en gespecialiseerde dealers. Imbema vertrouwt uitsluitend op leveranciers die passen bij de kernwaarden die Imbema nastreeft. Samen met klanten en producenten komen we tot innovaties waar de markt behoefte aan heeft.

Imbema Service Center

Bij Imbema hechten wij veel waarden aan het verlenen van service, niet alleen op het gebied van advies en training, maar ook op het gebied van hardware. Zo kun je bij ons defecte machines laten repareren zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Alle medewerkers in het service center zijn gespecialiseerd en gediplomeerd om apparatuur te onderhouden en te herstellen. Ook wordt er nauw samengewerkt met TSM in Italië om uw apparatuur volgens fabrieksvoorschriften te laten werken.

Reken maar op onze support!

Bij Imbema kan je rekenen op advies op maat. De TSM schrobmachines zijn zeer geavanceerde en zeer krachtige reinigers voor verschillende toepassingen. Na het in gebruik nemen van een TSM machine houdt het contact niet op. We zijn zeer benieuwd naar het gebruik en adviseren zodat u alles uit de TSM kan halen. Ook zijn er mogelijkheden voor onderhoud zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw aanwinst.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier