Bouw en Infra

Bouw en infra

Wij denken in synthetische materialen zoals kunststof en rubber.  Met onze expertise op het gebied van thermovormen kunnen we elke mogelijke vorm uit kunststofschuim produceren. Onze ervaring op het gebied van akoestische isolatie zetten we in om uitdagingen aan te gaan. Voor elke vraagstuk ontwikkelen wij  in nauwe samenwerking met aannemers, ingenieurs en architecten een passende oplossing. Daarbij staan passief bouwen en duurzaam renoveren centraal.

Op deze pagina:

Bekijk de catalogus

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus.

Onze diensten

Akoestische vloerisolatie

Akoestische vloerisolatie wordt gebruikt om loopgeluiden en andere contactgeluiden te voorkomen. Deze contactgeluidsisolatie is de oplossing voor geluidshinder binnenshuis. Een dergelijke geluidsisolatie is zeer wenselijk, vooral in binnenstedelijke gebieden of appartementen boven een supermarkt of andere detailhandel. Bij de renovatie of herinrichting van een gebouw wordt vaak rekening gehouden met het contactgeluid en het gewenste geluidsniveau.

Het milieuvriendelijkste schuim op de markt

Geslotencellige, vertakte polyolefineschuimen van hoge kwaliteit, afkomstig van verschillende basispolymeren, maar allemaal vervaardigd volgens dezelfde unieke stikstof-expansiemethode. AZOTE schuim is stikstof geblazen schuim en ontleent veel van zijn uitzonderlijke eigenschappen rechtstreeks aan het gebruik van dit inerte en reukloze gas in het productieproces.

It’s teamwork

Jeroen Dechering

Jeroen Dechering

Sectormanager Bouw en Infra
Jamie de Boer

Jamie de Boer

Sales Manager Benelux
Andreas Scherer

Andreas Scherer

Sales Manager Duitsland
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier