AZOTE-schuim voor al uw verpakkingstoepassingen

De celgrootte van AZOTE®-schuim maakt het materiaal zeer energie absorberend, daarmee is het ideaal voor beschermende verpakkingen. Dit schuim is inert, licht, Uv-bestendig, flexibel, taai en veerkrachtig en heeft een uitstekende weerstand tegen chemicaliën en water. Het schuim is zeer zuiver, veroorzaakt geen corrosie of vlekken en is veilig te gebruiken voor bescherming van zelfs oudheden en kunstwerken.

Herbruikbaar en efficiënt in transport

Imbema is zich bewust van haar duurzame voetafdruk voor huidige en toekomstige generaties en zet daarom in op schuimen die herbruikbaar zijn. Verminderen van verpakkingsafval is een belangrijk thema; Imbema biedt daarom een oplossing voor transportverpakkingen, koffer-inlays en stuwmateriaal. Door het hoge energie absorberende karakter van AZOTE® -schuimen, is er minder dikte nodig voor de bescherming van uw kostbare goederen. Kleinere verpakkingen betekenen minder opslagruimte en een betere benutting van de transportvolumes.

AZOTE® -schuimen wordt op grote schaal gebruikt als transportverpakking en wordt toegepast in onder andere gereedschapsbeheersing, bescherming van (kostbare) onderdelen tijdens transport, als in veilig opbergen van apparatuur, zoals defibrillator-units.

Elektronica Verpakking

Elektronische apparaten, assemblages en apparatuur zijn gevoelig voor “statische zappen”. Om dit potentiële probleem te overwinnen, levert Imbema statisch dissipatief, beschermend schuim. Deze schuimen bevatten een niet-corrosieve, volledig ingekapselde geleidende component in hun samenstelling die bulkgeleiding van statische elektriciteit biedt.

Behoud uw originele product

AZOTE® -schuimen gebruiken alleen stikstof voor de expansie van het schuim. Hierdoor zijn er geen chemische resten die vlekken en onaangename geuren kunnen veroorzaken en zijn er geen schadelijke gassen aanwezig om uit te sijpelen. Vanwege de schokabsorptie, het aantrekkelijke uiterlijk en de zuiverheid van het schuim, is dit de ultieme bescherming van uw product!

Wij zijn experts in hoogwaardig schuim

Hoogwaardige kunststof schuim is het perfecte materiaal om uw (kostbare) goederen te beschermen of te presenteren. Het schuim laat geen sporen achter, is stevig genoeg om uw product op zijn plek te houden tijdens transport en is in nagenoeg iedere vorm leverbaar. Aangeleverd in blokvorm kunnen wij het materiaal o.a. vakkundig verwerken middels splitten, lamineren en zelfklevend maken.

Meer oplossingen

Hoogwaardig schuim wordt op duurzame wijze ingezet voor productbescherming & -presentatie. Wenst u advies, een gratis sample of documentatie? Neem contact op met onze experts. Bel 088 – 130 6158 of laat een bericht achter via onderstaand contactformulier.
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier