Corona update: Imbema blijft open met extra maatregelen

Imbema steunt en volgt de aanvullende maatregelen die het kabinet heeft genomen in de bestrijding van het coronavirus. Het coördinatieteam van Imbema houdt nauwlettend de berichtgeving omtrent het coronavirus in de gaten en stuurt de verschillende bedrijfsonderdelen hierop tijdig aan. Wij hebben er vertrouwen in dat we samen deze bijzondere situatie het hoofd bieden om klanten optimaal te blijven bedienen.

Orders en leveringen gaan door

Tot op heden heeft de verspreiding van het coronavirus geen impact op de leveringen van Imbema aan onze klanten. Orders worden op een normale wijze behandeld en uitgeleverd.

Zodra deze situatie veranderd, sturen we een update.

Dezelfde klantenondersteuning, wel op afstand

Om onze klanten zo goed mogelijk te blijven ondersteunen, hebben we de volgende maatregelen genomen.

  • De overgrote meerderheid van onze medewerkers werkt thuis en is per telefoon en e-mail bereikbaar
  • Onze kantoorlocaties zijn tot nader order gesloten voor bezoek
  • Onze medewerkers stellen het brengen van bezoeken aan klanten uit.
  • Magazijnen zijn wel open, voor bevoegd personeel van Imbema

Intensief contact met toeleveranciers

Met toeleveranciers in de door het coronavirus (zwaar) getroffen gebieden, onderhouden wij intensief contact. In algemene zin zijn hun en onze voorraadposities toereikend. Wanneer dit op productniveau verandert, zullen we dit communiceren.

Veiligheidsprotocol voor medewerkers Imbema

Onze logistieke medewerkers die in direct contact staan met chauffeurs uit verschillende Europese landen of werken aan de afhaalbalie volgen een strikt veiligheidsprotocol. Ze zijn extra alert en houden afstand.

Vragen?

Voor vragen over dit bericht kan je je wenden tot je contactpersoon bij Imbema of bel naar 088 – 130 60 30 voor meer informatie over de maatregelen. Voor persvragen bel met Anne Bergsma op 06 – 82 47 60 35.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier