Samen werken aan oplossingen: met klant, leverancier én producent aan tafel

​Een fabrieksbezoek door Imbema is misschien niet bijzonder, maar samen met een klant (Waternet) een producent (Nova Siria) bezoeken en daarna een open dialoog houden wél. 

Waternet zat al een tijdje met een praktijkcase waar ze niet uitkwamen. De hulp van Imbema werd ingeroepen. Om een goed beeld te geven van de mogelijkheden, werd besloten de klant mee te nemen naar de fabriek in Italië.

Het doel was elkaar leren kennen en kennismaken met de oplossingen die Nova Siria biedt. Wat de meest verrassende uitkomst was? Iwan Siemensma, sectormanager Gas, Water & Energie bij Imbema, vertelt:

‘De transparante en eerlijke houding levert verrassende inzichten op’. ‘In deze meeting hebben we een specifieke watercase behandeld.

Met elkaar zijn we tot de conclusie gekomen dat Nova Siria in het eerste opzicht duurder leek, maar door alles mee te nemen, dus ook de arbeidskosten, bleek het gehele plaatje veel goedkoper uit te vallen voor Waternet.’

Nova Siria kennen we van de koppelingen, maar dit familiebedrijf is veel meer. Ze zijn een kei in allerlei innovatieve oplossingen voor de water-, olie- en gasindustrie. Samenwerken met deze partner is dan ook altijd een prettige ervaring, weet Iwan.

‘Je weet dat ze alle deuren voor je opengooien en goed meedenken met de klantsituatie.’

Jan Kamminga, Teamleider Magazijn & Logistiek, Waternet, voegt daaraan toe: 

‘We hebben het als interessant en leerzaam ervaren.’

meeting Nova Siria Waternet Imbema

Meer weten over het ruime aanbod van Imbema of inhoudelijke vragen? Neem contact op met Bert van der Giessen, senior sales engineer Imbema. 

Bekijk de website van Waternet | Bekijk de website van Nova Siria

Bert van der Giessen

Bert van der Giessen

Senior Sales Engineer

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier