Imbema Gas, Water en Energie

Imbema Gas, Water & Energie is een toonaangevende partner voor gas-, water- en energiebedrijven. Wij staan voor het beschermen van mens, middelen en milieu. Dit doen wij met een breed assortiment kwaliteitsproducten, met passie en betrokkenheid gedurende het gehele project en met een constante drive om te innoveren. Kortom, wij stellen u in staat om uw assets efficiënter en effectiever in te zetten met een voortdurende verbetering van veiligheid en controle.

Bekijk onze merken

Hier staan wij voor

Veilig werken PBM

Veilig werken

Veiligheid staat voorop! Ons assortiment is erop toegespitst dat werknemers op een verantwoorde manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment met persoonlijke beschermingsmiddelen en tools om veilig mee te werken. Daarnaast voert ons Service & Repair Center reparaties, onderhoud en certificering uit om jouw meters en gereedschappen gegarandeerd veilig te houden.

Direct naar het Service & Repair Center

Beschermen van middelen

Een breed assortiment A-kwaliteit producten zorgt ervoor dat uw assets voor langere tijd meegaan en beschermd zijn. Hierdoor wordt onderhoud beperkt en bent u op de lange termijn goedkoper uit. Om kwaliteit te waarborgen zijn wij NEN-ISO 9001:2015 gecertificeerd en hebben onze producten het Gastec QA certificaat dan wel het KIWA Watermark.

Ga snel naar ons assortiment

Duurzaamheid

Naast het beschermen van mens en middelen, hechten wij veel waarde aan onze omgeving. Met onze inspanningen en ambities zijn wij structureel bezig om onze impact op het milieu te verminderen. Onder andere onze ISO 14001 certificering, MVO-prestatieladder niveau 4, CO₂ prestatieladder niveau 3, laat zien dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen om duurzaam te ondernemen.

Meer lezen over ons MVO-beleid

Innoveren

Door constant te innoveren maken we jouw werk makkelijker, efficiënter en veiliger. Samen met onze partners verbeteren wij bestaande systemen en ontwikkelen wij allerlei nieuwe slimme toepassingen. Met handige digitale oplossingen bieden wij jou meer controle over jouw assets en inzicht in processen. Graag denken wij met jou mee om uitdagingen aan te gaan!

Ontdek onze innovaties

Kennis delen

Onze flexibele instelling, expertise en de service die wij leveren maakt ons de ideale partner. Van begin tot eind van jouw project staan wij paraat om te adviseren en te ondersteunen waar nodig. Vanzelfsprekend is samenwerking binnen de keten hierin belangrijk. Wanneer het nodig is nemen wij graag onze producenten mee om gezamenlijk met onze klanten tot de beste oplossingen te komen.

Hoe kunnen wij helpen?

It’s teamwork

Onze specialisten van Gas, Water en Energie helpen je graag met het juiste product, een technisch advies of een passende oplossing. Neem voor meer informatie contact met ze op of vul het contactformulier in.

Murat Ergisi

Murat Ergisi

Category Manager Leidingtechniek & Infra
Peter Geurds

Peter Geurds

Sales Manager NL Meet- & regeltechniek
Philip Eeckhout

Philip Eeckhout

Sales Manager Belgium

Contactformulier
    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier