Het Imbema Onderhoudscontract voor gasdetectie apparatuur

Wat levert een onderhoudscontract op? Je hebt een zorgvuldig ontworpen gasdetectiesysteem in een garage of stookruimte, specifiek voor jullie toepassing samengesteld, volgens de eisen van de fabrikant. Het systeem is volgens de geldende normen geïnstalleerd. Wij controleren regelmatig jullie meetsysteem op de juiste werking tijdens de inbedrijfstelling. Met een onderhoudscontract zorg je dat dit jullie gasdetectiesysteem correct blijft functioneren en eventuele mankementen worden verholpen.

Preventief onderhoud voorkomt storing

Bij de meeste controle- en meetinstrumenten gaat de betrouwbaarheid na verloop van tijd achteruit en zal er uiteindelijk een storing optreden. Deze storingen zijn hinderlijk en brengen ook de nodige risico’s met zich mee. Vaak komen ze op een ongunstig moment. Hoe lang functioneerde de gasdetectie installatie niet goed? Welke risico’s heb je gelopen (al dan niet onwetend)? Functioneert de rest van de installatie wel zoals gewenst? Welke kosten zijn hieraan verbonden?

Wat betekent een onderhoudscontract voor gasdetectie apparatuur?

 • Optimale betrouwbaarheid / beschikbaarheid van de gasdetectie installatie.
 • Overzichtelijke onderhoudskosten, door advies en inzicht in de kosten.
 • 10% korting op het gangbare uurtarief.
 • Voorrang bij het verhelpen van storingen.
 • Verlenging van de operationele levensduur van de installatie
 • Jullie blijven voldoen aan de voorwaarden van de vergunning of verzekeringspolis.
 • Geen verzuim van jullie zorgplicht van de veiligheidsinstallaties (conform de voorschriften).
 • Ervaren technische medewerkers van het Imbema Service Center komen langs en voeren onderhoud uit volgens een uitgekiend onderhoudsplan. Dit onderhoudsplan stellen we vooraf, op basis van onze expertise, in overleg met jullie samen.

Kies voor een goede prijs voor zorgeloos en betrouwbaar preventief onderhoud

in plaats van inefficiënt en verstorend reactief onderhoud!

Gedegen gasdetectie in garages of stookruimtes

In stookruimtes detecteert een controller (onze MX15, MX32 en MX43) of er gassen ontsnappen. Wanneer dit gebeurt en de waardes worden overschreden dan zorgt de controller voor een alarmsignaal en wordt de toevoer van gas gesloten. Dit gehele systeem, controller, sensoren en magneetklep wordt door ons onderhouden.

In parkeergarages hangen sensoren die die CO/LPG detecteren. Wanneer de waarden overschreden worden dan gaat een alarm af: bestuurders worden verzocht door LED borden hun motor uit te zetten en ventilatoren gaan op volle toeren draaien. Het onderhoud van dit complete systeem wordt door ons gedaan.

Zorgeloos en betrouwbaar preventief onderhoud?

Laat het ons weten. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact op.

  Jullie installatie  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier