TBA 3.0 – Tijdelijke Boorgat Afdichting

Veilig werken aan gasaansluitstukken conform VIAG VWI G-17

Met de compleet vernieuwde TBA werk je veilig aan gasaansluitingen bij saneringswerkzaamheden. Dit gepatenteerde systeem helpt je veilig en gasloos het boorgat in de hoofdleiding tijdelijk af te dichten, zodat je de gasaansluitleidingen kunt vervangen. Daarmee werk je veiliger en zonder onderbrekingen aan de gasleiding.

TBA 3.0 breed

DE TBA KOFFER

De praktische koffer zit vol slimme innovaties; het TBA-toestel is licht in gewicht, alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig en het toestel wordt gebruikt op alle kunststof opzetstukken.

VOORDELEN VAN DE TBA

 • Snel en veilig opzetstukken vervangen.
 • Opbouwelementen gemaakt van lichtgewicht sterk POM-materiaal
 • Tegendruk veerpen zorgt voor afdichting van het boorgat in de hoofdleiding
 • Al het benodigde gereedschap in één koffer.

Hoe werkt de TBA?

Je plaatst met de TBA een tijdelijke afdichting in de vorm van een membraan in het boorgat. Daardoor kun je veilig oude opzetstukken verwijderen; de tegendruk van de veerpen zorgt voor de afdichting van het boorgat in de hoofdleiding. Na vervanging en aansluiting van het GLW-opzetstuk kun je gemakkelijk het membraan uit het boorgat verwijderen. Tevens is de koffer eenvoudig in te zetten voor lekkende GLW-opzetstukken waardoor er nog maar enkele onderdelen benodigd zijn. Het werk is hierdoor nog makkelijker en veiliger voor de storingsmonteur.

Voor meer details en video instructies klik dan hieronder.

TBA 3.0

Bekijk ons assortiment

Wil je direct een offerte aanvragen over de TBA koffer? Dat kan natuurlijk! Bekijk alle specificaties in onze catalogus.

Meer weten?

Via onderstaand contactformulier kun je meer informatie aanvragen:
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  Op zoek naar onze andere gasoplossingen?

  Gasdetectie-software

  Gasdetectie monitoring

  INet® monitoring software biedt realtime sms- en mailwaarschuwingen voor gasgevaren, paniek en man-down situaties. Middels een kaart zie je wat er op een locatie gebeurt en kun je reageren wanneer er incidenten zijn. Lees meer…

  DGT Smart Imbema

  DGT gasbeproevingsapparatuur

  Veilig werken aan gasleidingen kan met behulp van onze DGT koffers. Bij de gebruikers staan deze koffers bekend om de bewezen kwaliteit. Ook kalibratie en onderhoud behoort tot onze mogelijkheden. Lees meer…

  Hawle Gasfittingen

  De kwaliteit van Hawle is bekend. Wij testten hoe veilig en sterk deze gasfittingen zijn in de praktijk. Bekijk de resultaten.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier