Imbema trots op compleet vernieuwde TBA 3.0

TBA 3.0

Veilig werken aan gasaansluitingen

Enexis Netbeheer en Imbema slaan de handen ineen en zijn de samenwerking gestart voor het veilig werken bij saneringswerkzaamheden met de TBA – Tijdelijke Boorgat Afdichting. Dit uniek gepatenteerde systeem helpt je veilig en gasloos het boorgat in de hoofdleiding tijdelijk af te dichten, zodat je de gasaansluitleidingen kunt vervangen. Daarmee werk je veiliger en zonder onderbrekingen aan de hoofdleiding.

Wat is de TBA 3.0?

De TBA staat voor Tijdelijke Boorgat Afdichting en deze praktische koffer zit vol slimme innovaties. Het TBA-toestel is licht in gewicht, alle benodigde gereedschappen zijn aanwezig en het toestel wordt gebruikt op alle kunststof opzetstukken. De voordelen van de TBA zijn;
–   Snel en veilig opzetstukken vervangen
–   Opbouwelementen gemaakt van lichtgewicht sterk POM-materiaal
–   Tegendruk veerpen zorgt voor afdichting van het boorgat in de hoofdleiding
–   Al het benodigde gereedschap in één lichtgewicht koffer.

Hoe werkt de TBA 3.0?

Je plaatst met de TBA een tijdelijke afdichting in de vorm van een membraan in het boorgat. Daardoor kun je veilig oude opzetstukken verwijderen; de tegendruk van de veerpen zorgt voor de afdichting van het boorgat in de hoofdleiding. Na vervanging en aansluiting van het GLW-opzetstuk kun je gemakkelijk het membraan uit het boorgat verwijderen. Tevens is de koffer eenvoudig in te zetten voor lekkende GLW-opzetstukken waardoor er nog maar enkele onderdelen benodigd zijn. Het werk is hierdoor nog makkelijker en veiliger voor de storingsmonteur.

Samenwerking

Imbema is trots op de samenwerking met Enexis Netbeheer. Samen hebben we veilig en gezond werken als een hoge prioriteit staan. Hiermee hebben we een goede basis gelegd met de ondertekening van de samenwerking voor de uitrol van de compleet vernieuwde TBA 3.0.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier