Maurice Wolf, voorheen eigenaar van Infra Supply is in najaar 2018 bij Imbema komen werken. Hij is verantwoordelijk voor de wegenbouw oplossingen van Imbema.

Bij Imbema is Maurice beter in staat om klanten te ontzorgen, door het brede aanbod en de sterke organisatie. Maurice kent als geen ander de wensen en issues van wegenbouwers. Hij is o.a. specialist in Reactief Asfalt en bitumen asfaltaansluitingen. Binnen Imbema is er een sterke focus op het ontwikkelen en uitbreiden van de wegenbouwoplossingen, waarin Maurice een belangrijke rol speelt.

Maurice gaat drie dagen per week klanten adviseren over producten zoals: Koudasfalt, Slijtlagentape, Plakomat en TOKOMAT. Daarnaast is er ruimte gemaakt in de werkzaamheden om ook het aanbrengen van materialen verder uit te breiden, zoals de TOKOMAT, Plakomat en calamiteiten reparaties op snelwegen.

Over Infra Supply

Infra Supply was in 2004 gestart. Het bedrijf maakte een groei door en steeds meer klanten kozen voor de no-nonsense oplossingen van Infra Supply. Na 12 jaar is Infra Supply in 2018 opgehouden te bestaan. Door de veranderde markt waarin het ontzorgen van de opdrachtgever steeds belangrijker wordt dan het leveren van goederen, heeft Infra Supply besloten om er een punt achter te zetten.

Maurice Wolf

Maurice Wolf

Specialist Zwarte Producten
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier