KIWA Water Mark keurmerk voor nieuwe Hawle ISOII fittingen

Imbema heeft voor het nieuwe assortiment van Hawle ISOII fittingen het KIWA Water Mark keurmerk ontvangen. Dit keurmerk is belangrijk en staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het geeft aan dat wij voldoen aan alle eisen van de Kiwa-beoordelingsrichtlijnen (BRL-K17105).

Het Kiwa Water Mark keurmerk is gekoppeld aan een gecertificeerd product. Imbema heeft het

KIWA Water Mark

certificaat ontvangen voor de hele nieuwe lijn van Hawle ISOII fittingen.

Het vernieuwde certificaat staat op de site van Kiwa onder certificaatnummer K5045. Het keurmerk garandeert onze klanten dat Imbema en Hawle zich houden aan alle regels en procedures die KIWA opgesteld heeft. Belangrijke onderdelen van dat toelatingsonderzoek zijn productonderzoek en beoordeling van het productieproces.

Hawle ISOII fittingen

Waterbedrijven zijn al tientallen jaren bekend met de hoge kwaliteit van de Hawle fittingen. Dit jaar is het product vernieuwd op de markt gebracht, waardoor opnieuw het KIWA keurmerk aangevraagd diende te worden. De vernieuwingen van de fittingen zitten voornamelijk in het duurzame materiaal (volledig recyclebaar en UV bestendig). Ze hebben uiteraard de zeer gewaardeerde push-fit oplossing en vuil werende manchet behouden.

Demonstratie van de kwaliteit

Tijdens een beurs eerder dit jaar werden de nieuwe fittingen gedemonstreerd. De kwaliteit werd getest tijdens de ‘Hawle Pressure Challenge’. Hierbij werd in een proefopstelling de druk op de leiding met fitting sterk opgevoerd wat tot een spectaculair resultaat leidde. Bekijk de demonstratie.

De nieuwe Hawle ISOII fittingen zijn verkrijgbaar bij Imbema. Neem contact op.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier