Op de DIO Markt zit je als infra-professional zelf aan de knoppen

Net zoals veel mensen niet kunnen wachten op de nieuwste IPhone, kunnen infra-professionals niet wachten om de nieuwste innovaties voor de ondergrondse infrastructuur te ontdekken. De infrastructuur transformeert in een rap tempo en het laatste jaar zijn er weer veel nieuwe innovaties en samenwerkingen tot stand gekomen. DIO Markt x2 brengt alle innovaties samen en laat infra-professionals kennismaken met de laatste ontwikkelingen. Dit wil je dus niet missen! En wij als Imbema zijn er natuurlijk ook bij.

Praktijkopstellingen en productdemonstraties

Op 14 september a.s. vindt de DIO Markt x2 plaats bij United Pipeline Products in Sint-Oedenrode. Een kleine maand later, op 5 oktober, volgt nog een editie bij GMB in IJhorst. Beide bijeenkomsten duren van 14.30 uur tot 19.00 uur. Zo kunnen collega’s na hun klus of project de markt bezoeken. De DIO Markt x2 is zeer operationeel opgezet met praktijkopstellingen en productdemonstraties. BAM heeft de vorige editie bijvoorbeeld het materieel laten zien waarmee emissieloos kabels en leidingen worden aangelegd.

Grondradar, pijpscanners en AR

Als Imbema demonstreren we op onze beurt onder andere het ZAK-systeem: een nieuw leidingsysteem van Hawle. Bezoekers kunnen tijdens het event zelf ervaren hoe makkelijk dit systeem werkt. Verder zullen op afstand bedienbare afsluiters en een nieuwe grondradar niet ontbreken. Daarnaast laten andere bedrijven de mogelijkheden van Augmented Reality zien bij het ontwerpen van ondergrondse infra en de inzet van een pipescanner om de conditie van leidingen eenvoudig te bepalen. Wat evenmin ontbreekt is een demonstratie van digitaal inmeten van leidingen met een mobieltje. Als klap op de vuurpijl zal de grootste aanboormachine voor aanboren onder druk van Nederland te zien zijn.

Op de DIO Markt zit je als infra-professional zelf aan de knoppen

Petje op, petje af

Op de DIO Markt is dus niet alleen veel te zien, maar ook te horen en vooral te voelen en gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zelf ervaren hoe sommige innovaties in de praktijk werken. Daarnaast kun je jouw kennis testen tijdens de Ondergrondse Infra-Quiz à la ‘petje op, petje af’. Of laat je skills zien tijdens de wedstrijd wie het snelst een huisaansluiting kan aansluiten met het ZAK-systeem van Hawle. En natuurlijk is er tijd om na te praten en te netwerken tijdens de omvangrijke BBQ met borrel.

‘Gastheer’

DIO onderscheidt zich ook in het feit dat de organisatoren geworteld zijn in de sector en deelnemers kunnen sturen op wat er voor hen ‘hot’ is. Om die reden worden bezoekers door hun ‘gastheer’ gekoppeld aan een marktkraam waar voor hen het meest te halen valt. En wie weet om daar zelf op door te innoveren. Platform DIO bestaat uit 71 deelnemende bedrijven en de laatste editie van DIO Markt is door meer dan tweehonderd mensen bezocht.

De markt bezoeken kost niets en inschrijven kan via [email protected] of via deze link.

 

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier