Samen positief vooruitkijken naar 2023

Samen positief vooruitkijken naar 2023

2022 zit er bijna op. Voor veel van onze partners, leveranciers en klanten was het een roerig jaar. Ook voor ons. Een torenhoge inflatie, stagnatie in de wereldwijde supply chain, stijgende prijzen maar ook arbeidskrapte zijn uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben. Daarom deze korte terugblik, waarin we vooral positief vooruitkijken naar een duurzame en veiligere toekomst:

We vierden ons 75-jarige bestaan

Imbema is in 1947 opgericht als ‘Internationale Metaalbeschermingsmaatschappij’. Al ruim 75 jaar richten we ons op de veiligheid en bescherming van mensen, middelen en milieu. Imbema ondersteunt organisaties met innovatieve oplossingen, diensten en producten in d.iverse markten, die wij verdeeld hebben in twee divisies: Transport & Logistiek en Energie & Industrie.

Deze ‘korte terugblik’ had dus ook een ‘lange terugblik’ kunnen heten… We willen al onze klanten, partners en toeleveranciers bedanken voor 75 jaar vertrouwen, want zonder jullie was dit succes niet mogelijk geweest.

Vooruitkijken naar een duurzame toekomst

De toekomst gaat steeds meer over duurzamer produceren, kwalitatief nog hoogwaardigere producten maken (o.a. om afvalstromen in te dammen) maar ook om simplificering waar dat mogelijk is. Het is prachtig om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Vereenvoudiging en een hogere kwaliteit gaan ervoor zorgen dat in veel sectoren minder onderhoud nodig is. Het kan ook vertaald worden naar ‘meer serviceverlening in minder tijd’. (Mogelijk wordt een deel van de arbeidskrapte erdoor opgelost, hoewel we niet in een glazen bol kunnen kijken).

Een mooi voorbeeld van duurzaam en kwalitatief hoogwaardig beschreven we in een vorige blog. Innovaties van leverancier Hawle resulteren in een verwachte levensduur van maar liefst 100 jaar op hun Systeem 2000 productlijn. Dat betekent een revolutie in leidingverbindingen voor kunststofbuizen op het gebied van watervoorziening. Maar er zijn meer leveranciers die producten ‘made for generations’ maken, zoals Nova Siria.

Wat kun je in 2023 van ons verwachten?

In 2023 willen we nog zichtbaarder zijn voor onze klanten, partners en toeleveranciers. Zowel door persoonlijke aandacht als door het online delen van kennis. We communiceren gezamenlijke oplossingen en stellen bijvoorbeeld klanten, leveranciers en collega’s voor via onze nieuwsrubriek. Zo ontstaat een gezamenlijk kennisnetwerk.

Ook jouw verhaal is welkom. Naast duurzame oplossingen kan het bijvoorbeeld ook over veiligheid gaan, zoals veiligheid in de markt van Energie en Infra of oplossingen waar kostenbesparingen door gerealiseerd worden. Kortom, we zullen oog blijven houden voor innovaties en er alles aan doen om de lange en warme relaties te behouden. Onze wens is dat je je thuis blijft voelen bij de Imbema familie en dat we samen vooruit blijven gaan!

Een gezond, veilig en succesvol 2023 toegewenst voor jou en je naasten.

Het team van Imbema

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier