‘Shaping the future of water networks’, de Hawle Virtual Trade Fair!

Bepaal samen de toekomst van het waternetwerk!

Op woensdag 1 en donderdag 2 september 2021 ben je uitgenodigd om ‘Shaping the future of water networks’ bij te wonen. Dit is een uniek virtueel live event van Hawle. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondergrondse waterinfra met deze virtuele beurs, 30 webinars en een digitale rondleiding door de fabriek in Oostenrijk. Daarnaast biedt dit platform jou diverse mogelijkheden om te netwerken en live te chatten met experts van Hawle en Imbema.

‘Shaping the future of water networks’ meebeleven vanuit jouw werkplek thuis of op kantoor? Schrijf je dan nu geheel kosteloos in via onderstaande link!

Virtuele waterinfra beurs

Op de virtuele beursvloer vind je meer informatie, bekijk je interessante video’s en download je brochures over vele verschillende onderwerpen, zoals onder andere afsluiters, koppelingen, reparatie mogelijkheden en slimme oplossingen. Bovendien krijg je antwoord op al jouw vragen over ondergrondse infra door direct te live chatten met experts van Hawle en Imbema!

30 Webinars over toekomstgerichte infrawerken aan het waternetwerk

In deze virtuele omgeving staan 30 webinars tot jouw beschikking, onderverdeeld in de volgende thema’s:

  • Save money
  • Sustainability
  • Smart water
  • Best practice applications

Doordat je tot 30 dagen na het event nog toegang hebt tot deze aansprekende presentaties, kan je deze in alle gemak bekijken. Wanneer het jou uitkomt!

Kijkje in de keuken

Altijd al willen zien hoe afsluiters, koppelingen en andere producten voor het waternetwerk worden gemaakt? Dat kan! Op 1 en 2 september krijg je de mogelijkheid om samen met Hawle een kijkje te nemen in hun fabriek. Gedurende een drietal momenten op de dag neemt een expert van Hawle jou mee door hun fabriek en kan je alles vragen wat je wilt weten.

Nice to meet you

Tijdens het gehele event zijn er verschillende mogelijkheden om live te chatten met productexperts, sprekers op de webinars en accountmanagers van Imbema. Uiteraard kan je ook in contact komen met andere bezoekers van de Hawle Virtual Fair. Graag tot ziens bij ‘Shaping the future of water networks’!

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier