Gasdetectie en real-time monitoring

Veiligheid op gaslocaties voor jou en je collega’s

Voor technisch engineers, onderhoudsteams in industriegebieden of meetspecialisten in het veld leveren wij vaste en mobiele oplossingen voor gasdetectie en real-time monitoring op afstand. Veiligheid voor de mensen op locatie staat hierin voorop. Wij bieden zichtbare en onzichtbare bescherming.

Samenwerken met onze specialisten

  • Optimale kennis van praktijksituaties
  • Uitgebreid assortiment van A-kwaliteit producten
  • Samenstellen van de juiste oplossing voor jouw situatie
  • Voldoen aan keuringen en normeringen
  • Zorgeloos door onderhoud en keuringen
  • Data transitie in jouw eigen database
meetdetectie-optimized

Gasdetectie, -beproeving en -regeltechniek

Wij bieden een zeer breed assortiment aan gasdetectie, -beproeving en -regeltechniek. In onze online catalogus tref je hiervan de meest voorkomende producten. Vanzelfsprekend is iedere toepassing uniek en adviseren onze specialisten je graag in de verdere mogelijkheden.

GASLEKZOEKERS

Voor het opsporen van lekken in gas- en persluchtleidingen. Hierbij kun je denken aan lekkages in o.a. leidingen, koppelingen, ventielen en kranen bij gas- en luchtdrukinstallaties, koel- en airconditioningsystemen, drukvaten, tanks, fornuizen, branders, gasflessen en compressoren. Toepasbaar voor alle brandbare gassoorten.

  

DRAAGBARE GASDETECTIE

Draagbare gasmelders zijn geclassificeerd als persoonlijk beschermingsmiddel (PBM). Ze zijn ontworpen om mensen te beveiligen tegen gevaarlijke gassen en maken het mobiel testen van locaties mogelijk alvorens ze worden betreden. Met deze apparatuur maak je mensen bewust van de gevaarlijke situatie waarin ze zich bevinden. Onze apparatuur is tevens aan te sluiten op ons real-time monitoring software, waarmee bewaking op afstand mogelijk is.

VASTE GASDETECTIE

Stationaire gasdetectie apparatuur dat geinstalleerd wordt om continu de omgeving te monitoren op de aanwezigheid van giftige gassen. Bestaat uit een systeem van gassensoren die op vaste punten worden aangebracht in een ruimte. Bij overschrijding van een vooraf bepaalde waarde wordt binnen de ruimte een alarmsignaal afgegeven en tevens wordt via de gasmeetcomputer een centrale waarschuwing gegeven.

 

CONTROLE VAN SITUATIES OP AFSTAND

iNet monitoringsoftware biedt je real-time (sms- & email-)waarschuwingen bij gascalimiteiten en man-down situaties. Je kunt hierdoor zien wat er op een locatie (middels kaart) gebeurt en kunt reageren op incidenten wanneer deze zich voordoen. Met iNet ben jij zelf of je collega’s zichtbaar, zelfs als ze zich mijlenver weg bevinden.

Meer weten?

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

DIRECT CONTACT MET DE JUISTE SPECIALIST?

Jan Rohaan

Jan Rohaan

Senior Sales Engineer
Trung Phan Thanh

Trung Phan Thanh

Sales Engineer
Luc van Eeckhout

Luc van Eeckhout

Sales Manager Belgium
Ahmed Raji

Ahmed Raji

Senior Sales Engineer

Op zoek naar onze andere gasoplossingen?

Hawle gasfitting

De kwaliteit van Hawle is bekend. Wij testten hoe veilig en sterk deze gasfittingen zijn in de praktijk. Bekijk hier de resultaten.

DGT Smart Imbema

DGT gasbeproevingsapparatuur

Veilig werken aan gasleidingen kan met behulp van onze DGT koffers. Bij de gebruikers staan deze koffers bekend om de bewezen kwaliteit. Ook kalibratie en onderhoud behoort tot onze mogelijkheden. Lees verder…

TBA – Tijdelijke Boorgat Afdichting

Hoe kun je veilig en gasloos werken bij het saneren van gasaansluitleidingen conform VIAG VWI G-17? Samen met netwerkbeheerders van gasleidingen hebben wij een oplossing ontwikkeld: de TBA! Lees verder…

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier