We’re all
about sharing

knowledge

Focus op jouw unieke situatie

Je bent in vertrouwde handen bij Imbema. Onze mensen hebben maar één doel voor ogen; de meest duurzame oplossing bieden voor jouw unieke situatie. En dat doel bereiken wij samen door kennis uit te delen. Hoe ziet de praktijksituatie er voor jou uit? Waar loop je tegenaan? Samen komen we tot een succesvolle oplossing. Zoals Henry Ford ooit zei:

‘Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.’

filter per sector

Imbema’s Specialisten

Marco de Wit

Marco de Wit

Transport en Logistiek
Jimmy-John Besuijen

Jimmy-John Besuijen

Surface Treatment
Eric van Leeuwen

Eric van Leeuwen

Maritiem en Industrie
Iwan Siemensma

Iwan Siemensma

Gas, water en energie
Jeroen Dechering

Jeroen Dechering

Bouw en infra

Certificering Imbema

Steeds meer organisaties eisen dat er gewerkt wordt volgens een kwaliteits- en/of veiligheidsnormering zoals ISO, DIN, NEN of bijvoorbeeld VCA. Herken je dit en wil je jouw materieel door ons laten inspecteren en certificeren?

Dat kan! Imbema beschikt over uitgebreide testfaciliteiten.  Zo verzeker je jezelf er niet alleen van dat er conform de laatste normen gewerkt wordt, maar waarborg je ook de veiligheid binnen jouw organisatie.

Onze vakspecialisten zijn op de hoogte van de laatste eisen waaraan het materieel moet voldoen om de testen glansrijk te doorstaan. Na afloop van de inspectie ontvang je een certificaat en bijbehorend testrapport.

Sietske van den Berg
"Ik merk dat elk vraagstuk gespiegeld wordt aan wie zijn we en waar we voor staan. Niet alleen als bedrijf, maar ook als medewerker. Als gevolg zoeken we elkaar steeds meer op om kennis te delen – verbinden en teamwork dus!
Sietske van den Berg Event coördinator
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier