Sectorpagina Offshore Maritiem en Procesindustrie

Offshore Maritiem en Procesindustrie

Safety, asset management en asset reliability, dat is waar onze specialisten zich mee bezig houden binnen de offshore sector, maritieme sector en procesindustrie.

Wij helpen met Safety, Flow and Reliability as a Service om jouw assets efficiënter te gebruiken, veiliger te werken, predictive maintenance te optimaliseren en klimaatneutrale en circulaire processen door te voeren.

Op deze pagina:

Bekijk de catalogus

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus.

Op onze expertise kun je vertrouwen

Door periodiek slangen te keuren weet je zeker dat je een veilig werkend bedrijfsmiddel in huis hebt. Veel van onze klanten laten hun slangassemblages tenminste één keer per jaar keuren.

Dat doen we met onze mobiele service op locatie in heel Nederland of in onze testfaciliteit in Vlaardingen. We onderwerpen slangen aan een uitgebreide visuele inspectie en rapporteren eventuele gebreken aan je terug.

Indien gewenst voeren we ook direct reparaties uit, zodat je je slangassemblage weer snel en veilig in gebruik kunt nemen.

Kwaliteit geborgd

Je kunt vertrouwen op onze kennis en procedures.Wij werken conform ISO 9001.

Meten is weten

Daarom kiezen professionele gebruikers van slangen ervoor om hun slangen periodiek te laten testen door een gecertificeerde instantie.

Één van de meest geavanceerde testinstallaties

Wij beschikken over verschillende testfaciliteiten in Vlaardingen en Den Helder. In Vlaardingen staat één van de meest geavanceerde testinstallaties van Nederland. Daar testen we slangen tot diameter in lengtes tot maar liefst xx meter lengte. Op onze tweede testinstallatie in Vlaardingen testen we tot een werkdruk van maar liefst xx bar.

Officieel erkend

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft ons officieel erkend als gecertificeerde instantie voor het testen van ladingslangen.

Downtime is het verschil tussen winst en verlies. Dat realiseren wij ons terdege. Daarom helpen wij je graag met onze reparatieservice voor slangen en koppelingen.

Flamingo App van Imbema

Now that’s a great ID!

De Flamingo app van Imbema identificeert en valideert slangen, registreert het gebruik en geeft inzicht in de gebruikshistorie. Met een smartphone of tablet scant u slangen en haalt u gegevens uit uw eigen database in de cloud.

Meer weten over de Flamingo-app? Kijk op op de Flamingo website.

It’s teamwork

Eric van Leeuwen

Eric van Leeuwen

Sector Manager
Mirella Bonsang

Mirella Bonsang

Specialist
Smeermiddelen
Jan Willem de Winter

Jan Willem de Winter

Specialist
Adembescherming
Ruud van den Noort

Ruud van den Noort

Specialist
Slangen en Koppelingen
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier