Offshore Maritiem en Procesindustrie

Safety, asset management en asset reliability, dat is waar onze specialisten zich mee bezig houden binnen de offshore sector, maritieme sector en procesindustrie.

Wij helpen met Safety, Flow and Reliability as a Service om jouw assets efficiënter te gebruiken, veiliger te werken, predictive maintenance te optimaliseren en klimaatneutrale en circulaire processen door te voeren.

Bekijk de catalogus

Bekijk het aanbod van Imbema in onze catalogus.

Op onze expertise kun je vertrouwen

Door periodiek slangen te keuren weet je zeker dat je een veilig werkend bedrijfsmiddel in huis hebt. Veel van onze klanten laten hun slangassemblages tenminste één keer per jaar keuren.

Dat doen we met onze mobiele service op locatie in heel Nederland of in onze testfaciliteit in Vlaardingen. We onderwerpen slangen aan een uitgebreide visuele inspectie en rapporteren eventuele gebreken aan je terug.

Indien gewenst voeren we ook direct reparaties uit, zodat je je slangassemblage weer snel en veilig in gebruik kunt nemen.

Kwaliteit geborgd

Je kunt vertrouwen op onze kennis en procedures. Wij werken conform ISO 9001.

Meten is weten

Daarom kiezen professionele gebruikers van slangen ervoor om hun slangen periodiek te laten testen door een gecertificeerde instantie.

Één van de meest geavanceerde testinstallaties

Wij beschikken over verschillende testfaciliteiten in Vlaardingen en Den Helder. In Vlaardingen staat één van de meest geavanceerde testinstallaties van Nederland. Daar testen we slangen tot lengtes tot maar liefst 20 meter en een werkdruk van maar liefst 200 bar.

Officieel erkend

De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft Imbema Cleton BV officieel erkend als instelling voor het keuren en certificeren van ladingslangen.

Een kapotte slang of defecte koppeling

Downtime is het verschil tussen winst en verlies. Een kapotte slang of defecte koppeling kan de productie flink verstoren. Daarom helpen wij graag met onze reparatieservice voor slangen en koppelingen.

In onze werkplaatsen in Vlaardingen en Den Helder voeren wij allerlei reparaties uit. Van het vervangen van een koppeling tot het lassen van een onderdeel. En van het vervangen van een afdichting tot complete revisie.

Meer veiligheid en zekerheid door certificeren

Niets brengt je meer veiligheid en zekerheid dan het gebruik van gecertificeerde onderdelen. Daarom certificeren wij alle soorten slangassemblages. Op locatie of in onze werkplaatsen in Vlaardingen en Den Helder.

De Inspectie Leefomgeving en Transport heeft Imbema Cleton BV officieel erkend als instelling voor het keuren en certificeren van ladingslangen.

Digitaliseren

Het beheer van certificaten is vaak een tijdrovende klus. Met onze Flamingo app voor op uw smartphone of tablet beheer je eenvoudig al je certificaten en andere relevante documenten digitaal in de cloud.

Oplossingen op maat

Binnen die industrie zijn er altijd situaties waarin standaard oplossingen geen optie zijn. Dan helpen wij je graag met een oplossing op maat. Onze engineers kennen de problematiek en weten wat er nodig is om een oplossing op maat te maken.

Bestaat de oplossing niet? Dan gaan we die samen met jou bedenken en uitvoeren!

Digitaal slangenbeheer van Imbema

Verbeter je slangenbeheer met de Flamingo app

Met de Flamingo app van Imbema maak je de stap naar digitaal slangenbeheer. De app identificeert en registreert het gebruik van slangen binnen je bedrijf. Met een smartphone of tablet scan je slangen en haal je relevante gegevens uit je eigen database in de cloud.

It’s teamwork

Eric van Leeuwen

Eric van Leeuwen

Sector Manager
Marcel van der Ende

Marcel van der Ende

Sales
Manager
Ruud van den Noort

Ruud van den Noort

Specialist
Slangen en Koppelingen
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier