Digitaliseer je slangenbeheer met de Flamingo app

De voordelen

Het gebruik van Flamingo biedt meerdere afdelingen binnen het bedrijf voordelen. Van maintenance en asset management tot production en van safety tot quality.

Voor wie

Flamingo is breed inzetbaar. Ieder bedrijf dat slangen gebruikt in hun processen heeft voordelen bij de app. Van producent van voedingsmiddelen tot overslagbedrijf.

De techniek

De Flamingo app gebruikt NFC-technologie om draadloos via een smartphone of tablet te communiceren met je eigen slangendatabase in de cloud.

Quickscan

Bekijk of Flamingo je helpt om meer inzicht te krijgen in de staat van je assets, snelheid van je proces op te voeren, een veiligere werkvloer te creëren en downtime te reduceren? Ontdek het met de online quickscan.

F A Q

Wat zijn de toepassingen? Welke materialen heb ik nodig? Hoe zit het met de veiligheid van data? Welke technieken worden gebruikt? Hoe gaat de implementatie in zijn werk? Wij geven antwoord op de meeste gestelde vragen.

“Met NFC-technologie en een speciaal ontwikkelde app, identificeren onze klanten iedere slang binnen hun bedrijf. Ze halen belangrijke informatie en documentatie uit hun eigen database in de cloud. Overal en op elk moment van de dag.”

Koos Verkleij
Director Services & Solutions bij Imbema

Koos Verkleij
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier