Imbema met Gloria in de bouw

De high performance sproeiapparaten van GLORIA zijn grotendeels voorzien van Viton-pakkingen, waardoor ze een hoge thermische en chemische bestendigheid bezitten. Daardoor kunnen de sproeiapparaten in het bijzonder oliehoudende en agressieve sproeimedia en extreme temperatuurinvloeden weerstaan.

Efficiënt en resistent

De high performance sproeiapparaten van GLORIA evenals de speciale sproeiapparaten zijn uitermate geschikt voor de uiteenlopende toepassingsgebieden en de diverse eisen in de industrie en handel.

Van het aanbrengen van bekistingsolie en antikleefmiddelen tot en met het koelen van kernboorapparatuur of de nabehandeling van beton en impregnering; de GLORIA Profiline staal- en roestvrij stalen apparaten zijn bij uitstek geschikt voor dit werk.

Alle high performance Profiline sproeiapparaten van GLORIA zijn voorzien van een messing vlakstraalmondstuk type 8004E. De sproeihoek van 80° is ideaal voor de effectieve oppervlaktebehandeling op bekistingen, machines of gevels.

Het praktische toepassingsoverzicht biedt u een gedetailleerd overzicht van de verschillende speciale sproeiapparaten voor uw toepassing. Gewoon op het passende gebied klikken en informeren.

Aanbrengen van bekistingsolie

Imbema gloria professionele drukspuiten

Aanbrengen van bouwchemicaliën

Imbema gloria professionele drukspuiten

Koelwatervoorziening

Imbema gloria professionele drukspuiten

Machinereiniging en -conservering

Onze oplossingen in reiniging en desinfectie.

GLORIA sproeiapparaten voor het professionele gebruik weten te overtuigen door een groot aantal productfuncties. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media is een vanzelfsprekendheid. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en moeten zij u tijd en kosten besparen. Alleen dan kunt u samen met GLORIA succesvol werken.

Gloria Imbema

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Imbema Gloria

De GLORIA Profiline handsproeiers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende speciale uitvoeringen: als fijne- en druksproeiers, voor het aanbrengen van olieachtige en agressieve media, voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden binnen de professionele reiniging.

Bouw Gloria Imbema

Of het nu gaat om sanitaire ruimtes, het schoonmaken van gebouwen of in de wasstraat, de GLORIA druksproeiers uit de Profiline-serie leveren voortdurend betrouwbare diensten en onderscheiden zich door hun weerstand.

Reken maar op onze support!

Voor onze GLORIA dealers is ondersteuning van hun klanten na de aankoop, net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom trainen wij onze dealers om eindgebruikers te helpen om het maximale uit adembescherming te halen. Word je onze partner? Dan garanderen wij jou 100% support!

Als je klanten eenmaal kennismaken met de GLORIA lijn druksproeiapparaten en handsproeiers, reken er dan op dat men altijd vaste klant blijft.

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor de beste reinigingsproducten start met inventariseren van de werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doet je klant? Met welke stoffen komt men in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij geven jou de kennis om de juiste vragen te stellen zodat je je klant het beste advies geeft.

 • Training in gebruik

  Omdat het om hun gezondheid gaat helpen wij jou om je klanten hun reiniging- en desinfectieproducten op de best mogelijke manier te gebruiken. Zo garandeer je hun dat men altijd de maximale bescherming heeft.

 • Tips voor onderhoud

  Een handsproeier of druksproeiapparaat is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij leren je welke tips je klanten kunt geven om hun producten snel en eenvoudig te onderhouden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor GLORIA-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier