Imbema met Gloria in de industrie en ambacht

De producten van de GLORIA Profiline zijn geschikt voor tal van toepassingen in industrie en ambacht en dankzij de talrijke uitrustingsopties en hoogwaardige materialen ook graag geziene hulpjes.

Comfort en kwaliteit met een hoge weerstand

De sproeiapparaten van GLORIA uit de Profiline-serie onderscheiden zich door het uitgebreide assortiment aan accessoires en nuttige gedetailleerde oplossingen. De druk- en high performance sproeiers leveren goede diensten in de industrie en ambacht bij het aanbrengen van de meest uiteenlopende sproeibare chemicaliën, bij het smeren van wisselen of bij de reiniging van machines en weten in het bijzonder te overtuigen met hun hoge weerstand, efficiëntie en veiligheid.

De hoogwaardige GLORIA-sproeiapparaten beschikken over een breed scala aan uitrustingsopties om uw comfort en uw veiligheid tijdens het werk te garanderen. Naast het regelmatig gebruik en extreme temperatuureffecten moeten de GLORIA Profiline-sproeiapparaten bestand zijn tegen in het bijzonder olieachtige en agressieve spuitmedia.

Daarom worden bij de productie van de GLORIA Profiline-modellen alleen hoogwaardige materialen gebruikt. Zo zijn de sproeiapparaten grotendeels voorzien van Viton-pakkingen, die in tegenstelling tot conventionele afdichtingen een hoge thermische en chemische bestendigheid hebben.

Bovendien zijn de 5 en 10 l krachtige sproeiapparaten allemaal gemaakt van staal en roestvrij staal en onderscheiden zich door een hoge weerstand. Zo zijn de sproeiaparaat-modellen 505 en 510 van edelstaal gemaakt en zullen zelfs aan de hoogste eisen aan schokken en slijtage evenals corrosiebestendigheid voldoen.

Aanbrengen van chemicaliën

Imbema gloria professionele drukspuiten

Infrastructuur en spoorwegen

Imbema Gloria Infrastructuur en spoorwegen

Schilderbenodigdheden

Machinereiniging en -conservering

Onze oplossingen in reiniging en desinfectie.

GLORIA sproeiapparaten voor het professionele gebruik weten te overtuigen door een groot aantal productfuncties. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media is een vanzelfsprekendheid. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en moeten zij u tijd en kosten besparen. Alleen dan kunt u samen met GLORIA succesvol werken.

Gloria Imbema

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Imbema Gloria

De GLORIA Profiline handsproeiers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende speciale uitvoeringen: als fijne- en druksproeiers, voor het aanbrengen van olieachtige en agressieve media, voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden binnen de professionele reiniging.

Bouw Gloria Imbema

Of het nu gaat om sanitaire ruimtes, het schoonmaken van gebouwen of in de wasstraat, de GLORIA druksproeiers uit de Profiline-serie leveren voortdurend betrouwbare diensten en onderscheiden zich door hun weerstand.

Reken maar op onze support!

Voor onze GLORIA dealers is ondersteuning van hun klanten na de aankoop, net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom trainen wij onze dealers om eindgebruikers te helpen om het maximale uit adembescherming te halen. Word je onze partner? Dan garanderen wij jou 100% support!

Als je klanten eenmaal kennismaken met de GLORIA lijn druksproeiapparaten en handsproeiers, reken er dan op dat men altijd vaste klant blijft.

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor de beste reinigingsproducten start met inventariseren van de werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doet je klant? Met welke stoffen komt men in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij geven jou de kennis om de juiste vragen te stellen zodat je je klant het beste advies geeft.

 • Training in gebruik

  Omdat het om hun gezondheid gaat helpen wij jou om je klanten hun reiniging- en desinfectieproducten op de best mogelijke manier te gebruiken. Zo garandeer je hun dat men altijd de maximale bescherming heeft.

 • Tips voor onderhoud

  Een handsproeier of druksproeiapparaat is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij leren je welke tips je klanten kunt geven om hun producten snel en eenvoudig te onderhouden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor GLORIA-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier