Imbema met Gloria in de schoonmaak & desinfectie

Met de CleanMaster en FoamMaster productseries biedt GLORIA een assortiment aan hand- en druksproeiers voor de professionele reiniging en desinfectie, die voldoen aan de hoge eisen van de schoonmaakindustrie. 

Krachtig, bestendig en ergonomisch

De sproeiapparaten van GLORIA voor de professionele reiniging werden ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van het dagelijkse werk met de apparaten. De gebruiksomstandigheden in de reinigingsindustrie vereisen een hoogste mate aan prestatie, bestendigheid, duurzaamheid evenals ergonomie van de GLORIA hand- en druksproeiers.

Met zijn assortiment voor de professionele reiniging biedt GLORIA u innovatieve en technisch hoogwaardige apparaten, die aan deze specificaties voldoen. Zo zijn de sproeiapparaten uit de Performance- en Extreme-serie uitgerust met hoogwaardige Viton-pakkingen en hebben ze een zeer goede weerstand tegen koolwaterstoffen zoals oliën, vetten en oplosmiddelen.

Op talrijke professionele reinigingsgebieden wordt ook gebruik gemaakt van een doeltreffend reinigingsschuim. De te behandelen ondergrond wordt hierbij niet blootgesteld aan hoge vochtigheid, maar in plaats daarvan wordt het te reinigen oppervlak slechts bevochtigd door het schuim. Hierdoor wordt het vuil losgemaakt of zelfs volledig opgelost. Na een bepaalde inwerkduur kan het schuim samen met de vuildeeltjes eenvoudig worden afgespoeld met schoon water.

De GLORIA FoamMaster druksproeiers zorgen voor een continue optimale schuimgraad tijdens de reinigingswerkzaamheden. Voorzien van een driedelig schuimpatronenset kan de schuimgraad afhankelijk van de toepassing worden gevarieerd. Het geïnstalleerde vlakstraalmondstuk zorgt bovendien voor gelijkmatig uitstekende afgifte van het medium.

Sanitair

Reiniging desinfectie Gloria Imbema

Hygiëne-locaties

Gloria Desinfectie middel

Gebouwen

Landbouw

insecten en ziekten bestrijding imbema gloria

Industrie

Gloria Imbema industrie ambacht reiniging schoonmaak

Levensmiddelen

Onze oplossingen in reiniging en desinfectie.

GLORIA sproeiapparaten voor het professionele gebruik weten te overtuigen door een groot aantal productfuncties. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media is een vanzelfsprekendheid. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en moeten zij u tijd en kosten besparen. Alleen dan kunt u samen met GLORIA succesvol werken.

Gloria Imbema

Hoge kwaliteit

Je krijgt de beste kwaliteit, want jouw project of klus verdient de beste aanpak. Met hoogwaardige producten creeër je kwaliteit.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele en ergonomische apparaat, want het moet tijdens je werkzaamheden niet in de weg zitten.

Meeste gemak

Het meest eenvoudig te gebruiken en te onderhouden, Goed onderhoud betekent een lange levensduur en het beste resultaat.

Kostenbesparend

De beste kwaliteit hoeft je niet meteen meer geld te kosten, want uiteindelijk bespaar je op je kosten door sneller en kwalitatief werk

Imbema Gloria

De GLORIA Profiline handsproeiers zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende speciale uitvoeringen: als fijne- en druksproeiers, voor het aanbrengen van olieachtige en agressieve media, voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden binnen de professionele reiniging.

Bouw Gloria Imbema

Of het nu gaat om sanitaire ruimtes, het schoonmaken van gebouwen of in de wasstraat, de GLORIA druksproeiers uit de Profiline-serie leveren voortdurend betrouwbare diensten en onderscheiden zich door hun weerstand.

Reken maar op onze support!

Voor onze GLORIA dealers is ondersteuning van hun klanten na de aankoop, net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom trainen wij onze dealers om eindgebruikers te helpen om het maximale uit adembescherming te halen. Word je onze partner? Dan garanderen wij jou 100% support!

Als je klanten eenmaal kennismaken met de GLORIA lijn druksproeiapparaten en handsproeiers, reken er dan op dat men altijd vaste klant blijft.

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor de beste reinigingsproducten start met inventariseren van de werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doet je klant? Met welke stoffen komt men in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij geven jou de kennis om de juiste vragen te stellen zodat je je klant het beste advies geeft.

 • Training in gebruik

  Omdat het om hun gezondheid gaat helpen wij jou om je klanten hun reiniging- en desinfectieproducten op de best mogelijke manier te gebruiken. Zo garandeer je hun dat men altijd de maximale bescherming heeft.

 • Tips voor onderhoud

  Een handsproeier of druksproeiapparaat is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij leren je welke tips je klanten kunt geven om hun producten snel en eenvoudig te onderhouden.

Vrijblijvende offerte of vragen?

Partner worden, vragen of een vrijblijvende offerte voor GLORIA-producten? Gebruik het contactformulier op deze pagina.

Neem contact met ons op
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier