Reiniging

Imbema Surface Treatment is specialist in het behandelen en herstellen van oppervlakken. Op welke manier kun je zo efficiënt mogelijk een oppervlak schoonmaken? Of, met welk materiaal haal ik het snelst het maximale uit mijn project? Vragen waar klanten onze expertise inschakelen. Daarnaast bieden we oplossingen op het gebied van mobiele verwarming; van bouwkeet tot magazijnhal. Door middel van advies, de juiste producten, getraind personeel en nauw contact kan Imbema u helpen.

Reiniging & Klimaat is een afdeling van Imbema Surface Treatment en levert producten en systemen voor de bouw,  landbouwmechanisatie en industrie.

Op deze pagina:

Catalogi en prijslijsten

Service Formulier

Een aantal van onze topmerken

De professionele hogedrukreinigers van Kränzle zijn robuust van bouw en stabiel tijdens het verplaatsen. De krachtige motor zorgt voor de beste prestaties terwijl de lagere toerentallen zorgen voor minder lawaai en slijtage. Op deze manier wordt de lange levensduur gegarandeerd. Dat is de kwaliteit waar Kränzle voor garant staat. Op basis van de waarden “kwaliteit”, “flexibliteit” en “innovatie” is Kränzle non-stop gericht op het verder ontwikkelen van de productoplossingen. De slogan “Kwaliteit heeft een naam” onderstreept deze waarden. Niet de goedkoopste, maar de beste, is de claim die op alle producten en oplossingen van toepassing is. Daarom is Kränzle de eerste keuze voor honderdduizenden gebruikers over de hele wereld die de hoogste kwaliteit waarderen.

GLORIA sproeiapparaten voor het professionele gebruik weten te overtuigen door een groot aantal productfuncties. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media is een vanzelfsprekendheid. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en moeten zij u tijd en kosten besparen. Alleen dan kunt u samen met GLORIA succesvol werken. Deze constante inspanning om u altijd een pluspunt qua kwaliteit en comfort te bieden, zorgt ervoor dat GLORIA een innovatieve speler in zijn sector is. Zo heeft GLORIA regelmatig nieuwe mijlpalen bereikt op het gebied van sproei- en tuingereedschap tijdens zijn jarenlange geschiedenis.

REMKO is een Europees bedrijf voor verwarming- en airconditionings technologie. Het krachtige productassortiment omvat verwarmingssystemen voor warme lucht, ontvochtigers, airconditioningsystemen en airconditioning-units in allerlei soorten ruimtes. Als middelgroot bedrijf is REMKO sinds 1976 gestaag gegroeid met de behoeften van de klanten. Jarenlange ervaring, innovatieve productontwikkeling en betrouwbare service zijn de sterke punten als het gaat om oplossingen op maat voor verwarming, airconditioning en ontvochtiging.

TSM

Het Italiaanse familiebedrijf TSM produceert en ontwikkelt al meer dan vijf generaties een breed scala aan schrobzuigmachines, veegmachines, stofzuigers en machines met één schijf. Een identiteit die strategie, passie en toewijding heeft om sterke en langdurige relaties op te bouwen. Tegenwoordig verkoopt TSM (afkorting voor “Technological Systems Moro”) reinigingsapparatuur in meer dan 60 landen wereldwijd, via een groeiend netwerk van importeurs, die geloven in het product dat in Italië is ontworpen en ontwikkeld.

Onze diensten

Repareren

In ons servicecenter zorgen wij voor jouw producten. Wij zorgen er voor dat jouw product onderhouden wordt zodat jouw machine altijd in de beste staat verkeerd. In het service center wordt er gewerkt met de beste materialen door ervaren en gecertificeerde mensen. Hierdoor kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Mocht je toch problemen ondervinden met een van onze producten, meld deze dan aan voor reparatie. Wij zorgen ervoor dat jouw machine zo snel mogelijk weer gemaakt is.

Onderhoud

Wij kunnen jouw machines en producten onderhouden. Kies je voor onderhoud bij Imbema dan zorgen wij er voor dat jouw product altijd in een perfecte staat verkeerd. Wij plannen onderhoud in zoals de leverancier voorschrijft, geven advies en in geval van nood staan wij voor jou klaar zodat jij zo snel mogelijk weer door kan gaan met het project.

Advies

Met geavanceerd apparatuur en door de leverancier gecertificeerde medewerkers kunnen wij jou het beste advies geven over het gebruik maar ook over de aanschaf en het onderhoud van jouw machines. Jouw wensen staan centraal. We willen dat je alles uit jouw machines kunt en gaat halen zoals jij dat wilt.

Kwaliteitscontrole

Wij zijn continue bezig de kwaliteit van onze producten te bewaken. We controleren onder andere op veiligheid, prestaties, levensduur en andere relevante onderwerpen die voor jou van toepassing zijn.

Downloads

Download hier handleidingen, explosietekeningen en catalogi.

Bezoekadres:
Hoogeveenenweg 23-27
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel Nederland
Tel: +31 (0)88 130 67 75
Email: [email protected]

Correspondentie-adres:
Postbus 141
2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel

Factuuradres:
Imbema Surface Treatment B.V.
Mauritsstraat 5-7
2011 VN Haarlem
Email: [email protected]

Zakelijke gegevens:
K.v.K nr.: 73079650
BTW nr.: NL859346146B01
IBAN nr.: NL36INGB0007473513

Nederland

Imbema Surface Treatment B.V. contactgegevens

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier