Het Corona Virus-thema is overal aanwezig. In het geval van een lokale uitbraak of als preventieve bescherming van virusbesmetting, wordt een geschikt desinfectiemiddel gebruikt om het getroffen gebied te desinfecteren om de verspreiding van het virus te voorkomen of op zijn minst te beperken. In de meeste gevallen worden de verschillende ontsmettingsmiddelen aangebracht met behulp van drukspuiten en fijnsproeiers. Imbema biedt naast kwalitatief hoogwaardige adembescherming ook drukspuiten en fijnsproeiers aan.

Onderzoek besmettelijkheid Coronavirus op oppervlakken

Onderzoek toont aan dat het COVID-19 virus in de lucht zo’n drie uur besmettelijk kan zijn en op oppervlakten zelfs dagen. Daarom is het desinfecteren van oppervlakten zeer belangrijk. In het onderzoek werd een besmet proefpersoon gevraagd om bepaalde oppervlakten aan te raken. Wat bleek: op plastic en roestvrij staal kan het virus maximaal drie dagen overleven. Op karton was het virus na maximaal 24 uur niet meer levensvatbaar. Op koper overleeft het COVID-19-virus max. 4 uur.

Gloria Desinfectie middel
!! Draag bij het desinfecteren van het COVID-19 virus altijd volledig beschermende kleding en mond, oog en handbescherming !!

Gloria CleanMaster Performance

De Gloria drukspuiten CleanMaster Performance PF 12 en PF 50 zijn bestand tegen desinfectiemiddelen. Beide modellen zijn uitgevoerd met hoogwaardige Viton afdichtingen, dit maakt deze modellen geschikt voor het vernevelen van desinfectie- en reinigingsmiddelen in verdunde vorm.

Uitgerust met hoogwaardige FKM-afdichtingen hebben de Gloria CleanMaster PERFORMANCE PF 12 en PF 50 een bijzonder hoge bestendigheid tegen zure reinigingsmiddelen met een zeer geringe pH-waarde en tegen koolwaterstoffen (olie, vetten, oplosmiddelen). Bovendien onderscheiden de geïntegreerde afdichtingen zich door een hoge chemicaliën-, temperatuur- en verouderingsbestendigheid.

Het sproeiapparaat van de Gloria Cleanmaster Performance PF 12 heeft met een capaciteit van 1,25 liter  een maximale bedrijfsdruk van 3 bar een lange tijd gelijkblijvend sproeibeeld en zorgt zodoende voor optimale werkresultaten. Een verstelbaar mondstuk met holle kegel, een transparant reservoir, een geïntegreerd veiligheidsventiel alsmede een voetring voor een veilige stand van het apparaat onderscheiden dit product.

De Gloria CleanMaster Performance PF 50 geeft dankzij een maximale bedrijfsdruk van 3 bar en een capaciteit van 5 liter een lange tijd gelijkblijvend sproeibeeld en zorgt zodoende voor optimale werkresultaten en -intervallen. Een kunststof spuitstok met zuurbestendig vlakstraalmondstuk en een slang van versterkt PVC, een krachtige drukpomp en een voetring voor een veilige stand onderscheiden het schouderdraagbare druksproeiapparaat.

Gloria CleanMaster Performance PF 12

Gloria PF 12
 • Capaciteit 1,25 L

 • Krachtig & oliebestendig

 • Voor pH-waarde 2 tot 9

 • FKM-afdichtingen

Gloria CleanMaster Performance PF 50

 • Capaciteit 5,0 L

 • Krachtig & oliebestendig

 • Incl. 0,5 m verlengbuis

 • FKM-afdichtingen

Gloria CleanMaster Extreme

De handdrukspuit CleanMaster Extreme EX 100 is het model voor het vernevelen o.a. vloeistoffen op alcohol basis. De polyethyleen tank, inhoud 1 liter, is bestand tegen alcohol en organische oplosmiddelen. Deze vloeistoffen kunnen probleemloos verwerkt worden. Ook zijn er twee handige Gloria modellen fijnsproeiers CleanMaster Extreme EX 05 en EX 10. Modellen met een inhoud van 0,5 en 1 liter zijn ook geschikt voor het vernevelen van desinfectie vloeistoffen.

De 0,5 liter en 1,0 liter vattende handzame fijnsproeier Gloria CleanMaster Extreme EX 05 en Gloria CleanMaster Extreme EX 10  zijn bij uitstek geschikt voor het werken met ontvettend werkende middelen. Een stabiel kunststofreservoir, traploos verstelbaar mondstuk met holle kegel en een ergonomische gevormde pistoolgreep maken de EX 05 en EX 10 tot een betrouwbare hulp bij reinigingswerkzaamheden. Bovendien bieden de Gloria CleanMaster EX 05 en EX 10 vermogen en comfort dankzij de dubbelwerkende precisiepomp: een enkele bediening van de pomphendel genereert twee krachtige sproeistoten.

De handsproeier Gloria CleanMaster EXTREME EX 100 is een echte expert, wanneer het gaat om het vernevelen van oplosmiddelhoudende media zoals remmen- of velgenreiniger en teer- en vlekverwijderaar. Het sproeiapparaat met een capaciteit van 1 liter en een maximale bedrijfsdruk van 3 bar overtuigt door zijn robuuste reservoir van hoogbestendige polyethyleen-kunststof en afdichtingen van bestendig FKM+. De EX 100 is bestand tegen benzine, benzeen, olie, alcohol en organische oplosmiddelen.

Gloria CleanMaster Extreme EX 05

Gloria EX 05 Desinfectie
 • Capaciteit 0,5 L

 • Krachtig & ontvettend

 • Voor pH-waarde 4 tot 11

 • FKM-afdichtingen

Gloria CleanMaster Extreme EX 10

Gloria EX 10 Desinfectie
 • Capaciteit 1,0 L

 • Krachtig & ontvettend

 • Voor pH-waarde 4 tot 11

 • FKM-afdichtingen

Gloria CleanMaster Extreme EX 100

Gloria EX 100 Desinfectie
 • Capaciteit 1,0 L

 • Krachtig & oliebestendig

 • Voor pH-waarde 5 tot 10

 • FKM+ afdichtingen

Reken maar op onze support!

Wanneer je investeert in goede producten, investeer je in je eigen gezondheid, in kwaliteit en toekomst. Voor ons  is de ondersteuning na de aankoop net zo belangrijk als het advies ervoor. Daarom zijn onze mensen getraind om je te helpen het maximale uit je Gloria-producten te halen. Heb je een professionele Gloria drukspuit of sproeier? Reken dan maar op onze support!

 • Hulp met kiezen

  De keuze voor het beste Gloriaproduct start met het inventariseren van je werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doe je? Met welke stoffen, materialen en oppervlakken kom je in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij gaan je helpen met kiezen.

 • Training in gebruik

  Omdat het om je gezondheid gaat helpen wij je op weg om je drukspuit zo te gebruiken, dat je altijd de maximale bescherming hebt en het maximale uit je Gloria-product haalt!

 • Tips voor onderhoud

  Je Gloria-drukspuit of sproeier is net zo goed als het onderhoud wat je eraan pleegt. Wij geven je handige tips hoe je je product snel en eenvoudig onderhoudt en schoonhoudt.

Vraag het aan onze specialisten

Heb je een vraag over Gloria-producten of wil je een vrijblijvend advies?

Bel 088 – 130 6592 en vraag naar de afdeling Reiniging. Of stel een vraag via het contactformulier op deze pagina.

Neem gerust contact op

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier