Volledig beschermd met het SR 900 halfgelaatsmasker

Het SR 900 halfmasker is speciaal ontwikkeld voor zeer kleine deeltjes zoals bacteriën en virussen. Deze is voorzien van P3 filters met een efficiëntie van 99,997%. De maximale lekkage is dus maar 0,003%. Door tijdig de filters te vervangen en het masker op een juiste manier te desinfecteren en te reinigen is het mogelijk 18 maanden gebruik te maken van een beschermend masker.

Mondkapjes bieden niet altijd de juiste bescherming

Kies voor een masker met de hoogste normen. De beste beschermingsfactor, het hoogste draagcomfort, het meest eenvoudig in gebruik en een zeer lange levensduur waardoor het ook kostenbesparend is.

Beste bescherming

Je krijgt de hoogste beschermingsfactor, want jouw gezondheid verdient de beste bescherming. De P3-filter heeft een efficiëntie van 99,997%. De maximale lekkage is dus maar 0,003%.

Hoogste comfort

Je krijgt het meest comfortabele masker, want je bescherming moet je niet in de weg zitten.

18 maanden beschermd

Je bent met één pakket maar liefst 18 maanden beschermd.

Kostenbesparend

Een pandemie kan 18 maanden duren. Dat betekent minimaal 4 wegwerpmaskers per dag. Je bespaart dus 2160 maskers.

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte?

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte? Bel 088 – 130 6030 en vraag naar de afdeling Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Of gebruik het contactformulier op deze pagina.

Preventief oppervlakken & materialen desinfecteren?

Imbema biedt naast kwalitatief hoogwaardige adembescherming ook producten aan om oppervlakken en materialen te desinfecteren ter preventie en bescherming van het Coronavirus. Bekijk het aanbod in Gloria drukspuiten en fijnsproeiers hier.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvraag?
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.


  “Klanten een goed gevoel geven omdat jij ze met de juiste kennis en beste producten hebt geholpen om gezond te blijven. Dat is wat wij je garanderen wanneer je kiest voor de Sundström adembescherming van Imbema. Een grieppandemie kan tot wel 18 maanden duren. Bij gebruik van tenminste 4 wegwerpmaskers heeft u zo’n 2160 maskers nodig. 1 SR900 kan wel 18 maanden worden gebruikt. Vergelijk je de kosten?”

  Jan Willem de Winter, specialist adembescherming bij Imbema.


  Mondkapjes & Maskers

  Mondkapjes zijn niet de meest veilige manier om jezelf te beschermen. Wij vinden dat mondkapjes zijn gemaakt om voor een korte periode te dragen, bijvoorbeeld tijdens een kleine klus van een aantal minuten. Zogenaamde mondkapjes zijn er in verschillende gradaties. (FFP1, FFP2 en FFP3) respectievelijk hebben zij een efficiëntie van 80%, 94% en 99%. Andersom betekend dat dat er 20%, 6% of 1% mag lekken door het filter. Geen goede keuze bij fijnstof en al helemaal niet bij een potentieel dodelijk virus lijkt ons. Ook is de aansluiting van het filtermateriaal met het gelaat meestal slecht. Dat maakt de keuze van deze wegwerp stofkapjes niet de beste, om nog maar te zwijgen van de kosten en beschikbaarheid op dit moment.

  Met de Sundström Pandemic Flu Kit heb je een pakket waarmee je tot wel 18 maanden beschermd bent tegen zeer kleine deeltjes zoals fijnstof of virusdeeltjes. Met de P3-filter heeft het masker efficiëntie van 99,997%. De maximale lekkage is dus maar 0,003%.Door op een juiste manier het masker te desinfecteren en tijdig de bijgeleverde gecertificeerde filters te vervangen ben je optimaal beschermd.

  Sundström Pandemic Flu Kit
  Sundstrom Pandemic Flu Kit Adembescherming

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier