Op maat samenstellen van slangen met onze chatbot

Wanneer je nu een slang of een koppeling aanvraagt, heb je niet de mogelijkheid om deze compleet te zelf samen te stellen. Hierover nemen onze specialisten contact met je op na de bestelling, zij gaan hier vervolgens verder mee aan de slag. Dat is natuurlijk niet een ideaal proces, we zouden dit graag anders aanpakken. Daarom zijn wij momenteel bezig met het opzetten van een nieuwe functionaliteit. Een functionaliteit waarbij jij als klant zelf kan aangeven welke speciale eisen je nodig hebt. Kortom, je kan de slangen compleet zelf samenstellen. Dit zal de gebruikerservaring enorm verbeteren en het proces efficiënter maken. Wil je weten hoe dat werkt? Lees dan verder!

montage van slangen

Samenstellen van slangen

Het beschikbaar stellen van een online functie waar de klant slangen en koppeling mee kan samenstellen is een lang gekoesterde wens van Imbema. Het proces waarbij de specialisten achter contact opnemen en er meerdere malen geschakeld moet worden met de aanvrager over de juistheid van de toepassing en afmetingen is niet optimaal. Er bestaat veel kans op ‘ruis op de lijn’ en dat zorgt dat het langer duurt voor een levering compleet is.

Het liefst zou zo’n functie de klant de belangrijkste vragen stellen. Op basis van de antwoorden toont die welke opties beschikbaar zijn. Dit maakt het gehele proces gemakkelijker en vermindert de kans op fouten. Dit kan je helpen de juiste keuzes te maken, zo zal het minder snel gebeuren dat je bijvoorbeeld een slang met een binnendiameter van 25 mm samenstelt met koppelingen voor 32 mm.

Een handige bruikbare tool

Wij willen zo snel mogelijk een stap zetten naar een handige bruikbare tool, die het de klanten een stuk makkelijker gaat maken. Wij adviseren jou het liefst optimaal, we kijken graag met je mee naar de toepassing. Om je te helpen te bepalen wat voor medium er door de slang gaat, of welke werkdruk, temperatuur of lengte je nodig hebt, hebben wij het je nu een stuk makkelijker gemaakt. We hebben namelijk in samenwerking met de specialisten van Imbema Cleton een online tool gebouwd: een chatbot, een automatische chat. Deze stelt jou de belangrijkste vragen over toepassing en afmetingen.

De chat is 24 uur per dag online beschikbaar, dus ook na kantooruren. Zo kan je altijd bij ons terecht voor jouw aanvraag. Het mooie van de online chat is dat je halverwege gewoon kunt stoppen om bijvoorbeeld uit te zoeken wat voor koppeling je wilt. Je antwoorden bewaren wij alvast. Dan kom je later gewoon weer terug op onze website en ga je verder waar je gebleven was. Wel zo makkelijk!

Slangen chatbot

Advies- of offerteaanvraag nog nooit zo makkelijk

Wanneer jij gebruik maakt van de online chat op onze website stellen we je de belangrijkste vragen over jouw aanvraag. Met die informatie gaan onze experts aan de slag om je binnen twee werkdagen van een vrijblijvend advies of een offerte te voorzien. Als zij nog specifieke vragen hebben, dan nemen ze snel contact met je op. Het doen van een adviesaanvraag of zelfs een offerteaanvraag is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ben jij benieuwd hoe het werkt? Neem dan snel een kijkje! De chatbot verschijnt straks op alle webpagina’s die gerelateerd zijn aan slangen en koppelingen.

Hieronder kan je al gelijk van de chatbot gebruik maken, probeer het nu:

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier