De Sundström Safety Filter Guide app helpt je adembescherming te kiezen

Eerste wat je moet doen stap bij het kiezen van adembescherming is vaststellen tegen inademing van welke gevaarlijke stoffen je wil beschermen. Dat bepaalt welk type filter je moet toepassen. Omdat niet iedereen die informatie binnen handbereik heeft komt Sundström, de Zweedse producent van adembescherming, met een handige app als hulpmiddel.

Toegang tot een grote database met allerlei stoffen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone op zak. Sundström ontwikkelde daarom de Sundström Safety Filter Guide als hulpmiddel. Een handige app voor op je smartphone. De app geeft toegang tot een grote database met allerlei stoffen. Bij iedere stof geeft Sundström een advies over het te gebruiken filter. Opzoeken van de stof in de app kan makkelijk aan de hand van het CAS-nummer of de Engelstalige naam van de stof.

De Sundström Safety Filter Guide download je via de App Store (Apple) of Play Store (Android) en is gratis te gebruiken. Controleer bij twijfel wel altijd de Nederlandse lijst met grenswaarden. Die kun je terugvinden op de website van de SER.

Nog vragen?

Heb je nog vragen over het kiezen van filters of adembescherming in het algemeen? Bel ons op 088 – 130 6030 of stel een vraag via het contactformulier hieronder.

    UP
    Heb je een vraag?
    Bel 023 – 554 67 66
    App +31 (0) 6 135 582 70
    of ga naar contactformulier