Hoe werkt een Sundstrom gelaatsscherm met aanblaassysteem?

voor het veilig en gezond werken in de autoschadeherstel

In zijn vorige vlog ging onze specialist op bezoek bij Autoschade Buist. Hierin liet hij zien waarom zij voor Sundström adem- en oogbescherming hebben gekozen. Maar waar bestaat zo’n Sundström pakket nu eigenlijk uit? Hoe zet je het gelaatsscherm en de aanblaasunit in elkaar? En hoe werkt het nu eigenlijk? Gijs legt het allemaal stap voor stap uit.

Benieuwd geworden hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk het Sundström adembescherming pakket werkt ? Bekijk hieronder zijn nieuwe vlog.

Meer informatie over de adembescherming uit het vlog?

In zijn vlog laat een specialist het Sundström verselucht gelaatsscherm SR 570 in combinatie met de motorunit SR 500 zien. Je kunt dit masker met een breed scala aan accessoires aanpassen aan je eigen werksituatie. Bekijk de mogelijkheden:

Blijf gezond, gebruik adembescherming

Wanneer je investeert in adembescherming, investeer je in je eigen gezondheid en toekomst. In dit vlog heeft Gijs het SR 570 gelaatsscherm met SR 500 motorunit laten zien. Maar de keuze van het type adembescherming is afhankelijk van je werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doe je? Met welke stoffen kom je in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij  helpen je graag met kiezen. Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)88 – 130 6030.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier