Hydrauliekslangen met typegoedkeuringen besparen tijd en kosten bij bouw schip of platform

Het bouwen van een schip of een platform voor olie- en gaswinning gebeurt altijd onder classificatie van een onafhankelijke derde partij zoals bijvoorbeeld Lloyd’s Register. Deze bureaus geven regels en voorschriften uit voor de bouw en uitrusting van schepen en maritieme constructies. Door slim onderdelen met goedkeur tijdens de bouw toe te passen, kun je flink kosten besparen. 

Waarborg voor een betrouwbare constructie

Die onafhankelijke derde partijen houden toezicht op de bouw en volgen de levensloop van een schip of platform door periodieke controle. Uiteindelijk krijgt een schip of platform een klasse-teken en wordt in een register opgenomen. Op die manier hebben eigenaars, gebruikers en verzekeraars een garantie voor een betrouwbare constructie.

Aangeleverde onderdelen hebben zelf al een goedkeur

Onderdelen die geen eigen specifieke certificering hebben worden alsnog apart meegenomen in de uiteindelijke eindafname van (een deel van) het schip. Het is dan ook een enorm voordeel dat aangeleverde onderdelen zelf al een goedkeur hebben. Hiermee worden tijd en kosten bespaard.

Een zorg minder

Onze hydrauliekslangen van producent Alfagomma hebben veel typegoedkeuringen. Daardoor hebben de meest gangbare typen hydrauliekslang goedkeuringen van classificatie bureaus als Det Norske Veritas (DNV), American Bureau of Shipping (ABS), Germanischer Lloyd (GL), Bureau Veritas (BV), Nippon Kaiji Kyokai (NKK) en Registro Italiano Navale (RINA). Voorwaarde is dat de slangen door ons, volgens de geldende voorschriften van de producent, worden geassembleerd. Een zorg minder!

Meer weten?

Wil je meer weten over hydrauliekslangen met goedkeur of slangen in het algemeen? Bel onze specialisten op 088 – 130 6030 of stel een vraag via onderstaand formulier.


  1
  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier