Industriële afdichtingen voor je slangkoppelingen; da’s handig

Imbema levert al jaar en dag slangen en koppelingen aan de industrie, scheepvaart en op- en overslag. Bij het installeren van deze slangassemblages adviseren wij altijd om eventuele pakkingen meteen te vervangen. “Dan hoef je niet meer op zoek naar de juiste type afdichting”, meldt Eric van Leeuwen, sector manager bij Imbema. 

Keuze voor juiste pakking niet eenvoudig

Slangen en koppelingen worden breed toegepast om gassen, vloeistoffen of vaste stoffen van A naar B te krijgen. Van methanol tot stoom en van bitumen tot melkpoeder. Bij het aansluiten van slangen op een vast deel, zoals, tank, pomp of machine zorgt een pakking voor de afdichting. Ieder medium wat wordt verpompt heeft weer zijn specifieke eigenschappen. Dat maakt de keuze voor de juiste pakking niet eenvoudig.

Wij zorgen ervoor

Moesten onze klanten voorheen zelf op zoek naar de juiste pakking. Vanaf heden bestel je de pakkingen tegelijk met de slangen en koppelingen. Wij zorgen dan ervoor dat op basis van de aansluiting, diameter, medium, druk en temperatuur de juiste pakkingen bij je slang zitten.

Breed assortiment

Voor iedere toepassing kun je bij ons terecht voor de juiste afdichting. Ook al heb je je slangen niet bij ons gekocht, helpen we je graag. We hoeven alleen een maat, soort medium, temperatuur en druk te weten. Of je bladert op je gemak door onze catalogus heen:

Kunnen we je helpen?

Kunnen we je helpen met een pakking? Bel ons op 088 – 130 6030 en vraag naar de afdeling Offshore, Maritiem en Procesindustrie. Of stel een vraag via onderstaand contactformulier.


  1
  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier