75 jaar Imbema

De Kränzle stofzuiger Ventos 32 L/PC

De Kränzle Ventos 32 L/PC is een compacte, mobiele krachtpatser, speciaal gemaakt voor een complete schoonmaak. Met deze industriële stofzuiger is het even makkelijk om grote oppervlakken als moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken.

Veelzijdig, krachtig en comfortabel

Van werf tot showroom tot atelier, in combinatie met elektrisch gereedschap of voor het opzuigen van vloeistoffen: De Ventos 32 L/PC is perfect uitgerust voor elke situatie. Automatische opstart, een automatische uitschakeling bij nat zuigen en de grote afvoerplug zorgen voor handig en veilig gebruik. Het extra lange elektrische snoer en de zuigslang bieden een grote bewegingsvrijheid en het breed assortiment aan toebehoren maakt het mogelijk zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen efficiënt te reinigen.

kranzle ventos

De voordelen van de Ventos 32 L/PC

MAKKELIJK

De stofzuiger beschikt over een stopcontact voor externe apparaten met automatische aan- en uitschakeling en uitschakelvertraging.

PRAKTISCH

Het handvat met uitsparing dat vastzit aan de zuigbuis zorgt voor een veilig manier van transporteren.

NETJES

Het apparaat ligt nooit in de weg en houdt jouw omgeving netjes. Omdat het handig en compact is, is het opbergen van buizen, slang, kabel en toebehoren erg eenvoudig.

ROBUUST

Het robuuste chassis vergemakkelijkt verplaatsingen op oneffen terrein en zorgt voor een hoge stabiliteit
tijdens het gebruik.

EENVOUDIG

Voorzien van vele gemakken die het gebruik eenvoudig maken. Denk bijvoorbeeld aan de aflaatdop voor het aflaten van opgezogen vloeistoffen.

UITGEBREID

De standaard meegeleverde toebehorenset is erg uitgebreid en zorgt voor een brede waaier aan reinigingstoepassingen.

Kranzle ventos 32

Voor elke taak een geschikte uitrusting

Of u nu grote oppervlakken of moeilijk bereikbare plaatsen moet schoonmaken : met de standaard meegeleverde accessoires is de Ventos 32 L/PC al optimaal uitgerust voor de meest voorkomende schoonmaaktaken. Daarnaast is er nog een uitgebreid gamma aan extra toebehoren voor heel specifieke doeleinden. Deze zijn uiteraard allemaal compatibel met de bestaande Ventos-modellen.

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte?

Informatie nodig of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op en laat u voorlichten over de producten.

  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier