Ombouwset maakt Gloria Prima 5 drukspuit beter bestand tegen zuren

Gloria Prima 5 drukspuit ombouwset

In plaats van glyfosaat, maken fabrikanten steeds vaker gebruik van zuren als basis voor middelen tegen onkruid. Ook consumenten gebruiken zelf vaak een oplossing van water met (schoonmaak)azijn om onkruid te bestrijden. Vaak krijgen wij de vraag van gebruikers of deze middelen gebruikt kunnen worden in de Prima 5 drukspuit van GLORIA. Onze specialisten geven antwoord.

Speciale ombouwset

Zuren tasten verschillende onderdelen van de Prima 5 drukspuiten aan. Daardoor gaan ze op den duur lekken. Alternatief was een duurdere drukspuit uit de professionele lijn die goed bestand is tegen chemicaliën. Maar omdat veel consumenten al volop gebruik maken van een Prima 5 drukspuit, komt GLORIA met een oplossing. Een speciale ombouwset met onderdelen die beter bestand zijn tegen zure middelen. Zo bevat de set o.a. afdichtingen van Viton®. Dit speciale synthetische rubber wordt bijvoorbeeld ook toegepast in de industrie.

Verkrijgbaar bij de GLORIA verkooppunten

Op de ombouwset staat een handige link naar de GLORIA website waar je een montagehandleiding vindt. Zo kun je de Prima 5 eenvoudig zelf ombouwen. De ombouwset is verkrijgbaar bij verkooppunten van GLORIA. Bel ons (088 – 130 6030) voor adressen in uw buurt, of stuur ons een bericht via het contactformulier hieronder.

Meer weten?

Bel ons op 088 – 130 6030 en vraag naar de afdeling Reiniging. Of stel een vraag via het contactformulier.
  We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier