SR 900 halfmasker lost probleem met filterpatronen op

Halfmaskers bieden aanzienlijk betere adembescherming dan wegwerpmaskers en vaak ook nog tegen minder kosten. Maar er zijn situaties waarin halfmaskers met filterpatronen onhandig zijn. Zoals tijdens lassen wanneer ook een laskap of lashelm gedragen wordt. Of bij werkzaamheden met een gelaatsscherm. Met het nieuwe SR 900 halfmasker van Sundström lossen we dit probleem op.

Filterpatronen van het gelaat naar de heup

Een compleet systeem waarin adembescherming wordt geïntegreerd met een laskap of gelaatsscherm is voor sommigen qua investering een stap te ver. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing die past op een halfmasker. Zo hebben we de filterpatronen weggehaald van het masker en in een houder (SR 905) geplaatst die op de heup gedragen wordt. Via twee ademluchtslangen is de filterhouder op het halfmasker aangesloten. En voilá, het halfmasker past nu makkelijk onder een laskap of gelaatsscherm.

Buy a product, get a system

“Buy a product, get a system” oftewel “Koop een product en krijg een systeem.” Nu we toch beschikken over dit nieuw concept, hebben we er ook voor zorgen dat dit SR 900 halfmasker combineerbaar is met andere systemen van Sundström, zoals de externe aanblaassystemen met filters types SR 500 en SR 700.

SR 900

Meer weten?

Wil je meer weten over deze halfmaskers, heb je vragen over adembescherming of op zoek naar advies? Bel ons op 088 – 130 6030 of gebruik onderstaand contactformulier.


  1
  UP
  Heb je een vraag?
  Bel 023 – 554 67 66
  App +31 (0) 6 135 582 70
  of ga naar contactformulier