Unishore breidt uit naar Eemshaven

Unishore B.V., de technische groothandel voor de offshore, maritieme sector en industrie opent in april haar deuren in Eemshaven. Unishore, een begrip in de offshore business, is al lange tijd actief en maakt sinds 2009 deel uit van het Haarlemse familiebedrijf Imbema.

“Onze mensen weten wat er nodig is om offshore operaties te ondersteunen”

Eric van Leeuwen, sector manager bij Imbema, legt uit hoe deze nieuwe vestiging tot stand is gekomen. Van Leeuwen: “Het is ons niet ontgaan dat de ontwikkelingen in Eemshaven niet stilstaan. Het is een belangrijke uitvalsbasis voor de bouw en onderhoud van nieuwe en bestaande windparken op de Noordzee. Daarnaast is het een aantrekkelijke vestigingsplaats voor nieuwe industrie.”

Op de vraag waarom juist Unishore in Eemshaven een belangrijke bijdrage aan de regionale economie levert, antwoordt Van Leeuwen: “Er is een toenemende behoefte aan een technische groothandel met niet alleen een breed assortiment, maar die ook weet welke flexibele service er nodig is om offshore operaties te ondersteunen. Dat vullen onze mensen perfect in, want als er iets is waar Unishore voor staat dan is het wel service en flexibiliteit.”

“Met de producten en knowhow in onze vestigingen vullen we het geheel aan”

De vestiging is een samenwerking tussen Unishore en CIV Offshore & Shipping. Van Leeuwen: “In Den Helder werken we al succesvol samen met CIV. Onze producten en services vullen elkaar naadloos aan. We zijn daarom samen een partnership aangegaan met Conwad B.V. en hebben een faciliteit bij hen betrokken waar onze experts aanwezig zijn met een kernassortiment van technische producten. Met onze Helderse vestiging op twee uur afstand, kunnen we snel producten in Eemshaven krijgen. In onze werkplaats in Den Helder maken we zelf producten op maat of passen we deze aan op klantspecificatie. Met de producten, services en kennis in onze vestigingen in Den Helder, Haarlem, Vlaardingen en Nieuwerkerk a/d IJssel vullen we onze service perfect aan.”

Begrip in de offshore en scheepvaart

Unishore B.V., een begrip in de offshore en scheepvaart, is sinds 1994 actief en maakt sinds 2009 deel uit van het Haarlemse familiebedrijf Imbema.

Contactgegevens en bezoekadres:
Unishore B.V.
Borkumweg 16
9979 XH Eemshaven
Tel: 0223 – 635 852
Stuur een bericht

Unishore Eemshaven is op werkdagen geopend van 8.00u tot 17.00u.

Vanaf april is deze nieuwe vestiging open.

1
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier