Veilig en gezond werken in de autoschadeherstel met Sundström bescherming

Ook in de autoschadeherstel is er volop aandacht voor gezond en veilig werken. Zo maakt Autoschade Buist bij het schuren en spuiten, gebruik van een Sundstrom gelaatsscherm met aanblaassysteem. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele en veilige adem- en oogbescherming.

Wij zijn benieuwd waarom Autoschade Buist voor deze Sundstrom oplossing heeft gekozen en wat de medewerkers van het gelaatsscherm vinden. Onze specialist Gijs Brongers ging op bezoek en interviewde eigenaar Wouter en drie van zijn medewerkers. Bekijk hieronder zijn complete vlog.

Meer informatie over de adembescherming uit het vlog?

Autoschade Buist maakt gebruik van het Sundstrom verselucht gelaatsscherm SR570 in combinatie met de motorunit SR500. Zoals je in het vlog hebt gezien zien kun je met een breed scala aan accessoires je masker aanpassen aan je eigen werksituatie.

Blijf gezond, gebruik adembescherming

Wanneer je investeert in adembescherming, investeer je in je eigen gezondheid en toekomst. De keuze voor de beste adembescherming start met het inventariseren van je werksituatie. Wat voor soort werkzaamheden doe je? Met welke stoffen kom je in aanraking? Hoe vaak per dag en hoe lang? Wij  helpen je graag met kiezen. Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)88 – 130 6030.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier