Veilig werken op hoogte
LOBO-systeem bij MillerCoors brouwerij

Veiliger werken en hogere productie door vervanging traditionele steigers met LOBO-systeem

Brouwerij MillerCoors moest voor het doen van onderhoud op hoogte in de productiehallen, een gespecialiseerd steigerbouwbedrijf inhuren. De steigerbouwkosten van 100.000 euro per jaar drukten flink op het onderhoudsbudget. Voor het inplannen van onderhoud was MillerCoors ook volledig afhankelijk van een steigerbouwbedrijf. Er leek geen alternatief, want men had nu niet de kennis in huis om zelf systeemsteigers te bouwen. Totdat men kennis maakte met een Britse uitvinding, genaamd LOBO Work Platform Systems.

De flexibiliteit van het LOBO-systeem

LOBO Systems bood een oplossing met hun modulair werkplatform. Dit systeem wordt in zeer korte tijd, zonder gebruik van gereedschap, opgebouwd. De flexibiliteit van het LOBO-systeem maakt het mogelijk dat een platform op hoogte, door eigen onderhoudspersoneel, in veel verschillende configuraties kan worden opgebouwd. Zo wordt een veilig, stabiel en betrouwbaar werkplatform op hoogte, in moeilijk toegankelijke plaatsen gerealiseerd.

Zelf direct een veilig werkplatform bouwen

Door de ingebruikname van LOBO-systemen bij MillerCoors, gaat men een flinke kostenbesparing realiseren. Men is niet meer afhankelijk van een extern steigerbouwbedrijf. Daardoor kan onderhoud plannen op tijdstippen die voor hen gunstig varen, zodat productie sneller hervat kan worden. Ook bij storingen kan men nu zelf direct een veilig werkplatform bouwen in plaats van onveilig gestuntel met ladders en trappen.

MillerCoors: LOBO werkplatform opgebouwd tussen leidingwerk

Over LOBO Systems

LOBO Systems is een gepatenteerd systeem uit Groot-Brittannië. Het concept wordt al ruim twintig jaar succesvol toegepast in onder andere de voedingsindustrie, chemische industrie en maakindustrie. De LOBO systemen worden in Nederland, België en Luxemburg gedistribueerd door Imbema.

Meer weten?

Wil je wat meer weten over de mogelijkheden van de LOBO-systemen? Blader door de LOBO sectie op deze website.

Demo aanvragen

Wij geven je graag een demo, zonder verplichtingen. Interactief online, bij ons of bij jou op locatie.

Demo video

In deze 2 minuten video demonstreren we hoe snel en eenvoudig je een LOBO systeem opbouwt.

Over MillerCoors

MillerCoors is in 1855 opgericht en de op een na grootse brouwerij van Noord-Amerika. Het concern distribueert daar o.a. het bekende Nederlandse biermerk Grolsch.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier