Waar kan je Gloria sproeiapparaten allemaal voor gebruiken?

GLORIA is wereldwijd een marktleider als het aankomt op sproeiapparaten voor professioneel gebruik. De high performance sproeiapparaten van GLORIA zijn uitermate geschikt voor allerlei toepassingsgebieden. Ze zijn ergonomisch, efficiënt en enorm duurzaam. Wil je weten of GLORIA de juiste keus is voor jou? Lees dan snel verder, want wij zetten de verschillende toepassingsgebieden van de GLORIA-producten voor je op een rij.

Schoonmaak en desinfectie

Wanneer je hand- en druksproeiers nodig hebt voor professionele reiniging en desinfectie kan je het beste kiezen voor GLORIA. Deze sproeiers zijn volledig ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van de schoonmaakindustrie. Met zijn assortiment voor de professionele reiniging biedt GLORIA u innovatieve en technisch hoogwaardige apparaten die op maat zijn ontwikkeld. Zo zijn de sproeiapparaten uit de Performance- en Extreme-serie uitgerust met hoogwaardige Viton-pakkingen en hebben ze een zeer goede weerstand tegen koolwaterstoffen zoals oliën, vetten en oplosmiddelen.

Gloriasproeiapparaat1

Auto en machine onderhoud

Ben jij op zoek naar een professioneel sproeiapparaat voor de reiniging van auto’s en machines? Dan zijn de handsproeiapparaten en druksproeiers van GLORIA uit de Profiline-serie de juiste keus. Van gebruik in de wasstraat tot het reinigen van vrachtwagens of auto’s, deze sproeiapparaten zijn uitermate geschikt. Bestendigd tegen benzine, benzeen, olie en alcohol en daarom enorm doeltreffend!

Industrie en ambacht

Ook voor toepassingen in de industrie en ambacht zijn de GLORIA Profiline producten de perfecte oplossing. Deze sproeiapparaten van GLORIA onderscheiden zich door het uitgebreide assortiment aan accessoires en nuttige gedetailleerde oplossingen. De sproeiers zijn uitstekend in staat de meest uiteenlopende sproeibare chemicaliën aan te brengen. Maar ook bij het smeren of reinigen van machines weten de sproeiers te overtuigen met hun hoge weerstand, efficiëntie en veiligheid.

Gloria sproeiapparaat

In de bouw

Ook bij gebruik in de bouw zijn de sproeiapparaten van GLORIA uitermate geschikt voor de uiteenlopende toepassingsgebieden en de diverse eisen. Van het aanbrengen van bekistingsolie en antikleefmiddelen tot en met het koelen van kernboorapparatuur of de nabehandeling van beton en impregnering; de GLORIA Profiline staal- en roestvrijstalen apparaten zijn bij uitstek geschikt voor dit werk.

Insect- en ziektebestrijding

In privéhuishoudens, in commerciële ruimtes of in sanitaire voorzieningen – plagen kunnen overal optreden. Met behulp van de GLORIA Profiline sproeiapparaten kunnen vervelende schadelijke insecten echter doeltreffend worden gestopt.

Bovendien zijn de GLORIA-sproeiapparaten beproefde hulpjes bij het bestrijden van ziekten. Door het gelijkmatig sproeien van desinfectiemiddelen worden ziekten doeltreffend beperkt en effectief behandeld.

Gloriasproeiapparaat2

Land- en bosbouw

 Voor een professionele oplossing binnen de land- en bosbouw kijkt menig professional ook naar GLORIA. De effectieve desinfectie van stallingen, gewasbescherming of thermische onkruidbestrijding zijn enkele voorbeelden van de meerdere manieren waarop de producten van de GLORIA Profiline-reeks ingezet kunnen worden binnen de land- en bosbouw.

De professionele GLORIA-sproeiapparaten weten te overtuigen door omdat ze door een groot aantal productfuncties breed inzetbaar zijn. Een hoge bestendigheid en weerstand tegen agressieve media maakt ze ook duurzaam. Bovendien zijn de sproeiers ergonomisch vormgegeven en gaan ze je tijd en kosten besparen. Dus wil je succesvol werken met professionele sproeiapparaten? Kies dan voor GLORIA.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier