We ontwerpen en ontwikkelen zelf

Door te innoveren willen we in onze markten voorop blijven lopen. Dat doen we door het zelf ontwikkelen, ontwerpen en produceren van vernieuwende producten en diensten. Een proces van co-creatie, waarin we nauw samenwerking met onze klanten, producenten en brancheorganisaties.

Ons Innovatielab is het huis voor het creatieve proces. Daar krijgt de fantasie de vrije loop en worden de beste ideeën tot initiatieven uitgewerkt. Onze eigen R&D afdeling transformeert die initiatieven tot nieuwe producten en diensten.

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.”

Albert Einstein

Producten

Oplossingen om onze klanten te helpen liggen soms niet panklaar als producten op de plank. Daarom motiveren we onze mensen de ruimte om creatieve ideeën voor deze oplossingen te bedenken. In het proces van idee naar initiatief, ontwerp, prototype en eindproduct zijn onze klanten continu betrokken.

Diensten

Omdat we in onze markten willen innoveren en daarom voorop willen blijven, ontwikkelen, ontwerpen testen en produceren we zelf nieuwe producten en diensten. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten, producenten en brancheorganisaties.

Een greep uit onze eigen ontwikkelingen

Bestelwagens moeten goed ventileren. Niet alleen om vocht en warmte te voorkomen wat lading en gereedschap aantast. Ook als er gevaarlijke stoffen of levende dieren vervoerd worden. Traditionele dakventilatoren zijn complex om in te bouwen, hebben een verre van optimale circulatie en een ouderwets design.

De Easy Aero neemt deze problemen weg. Door rijwind of elektrische aandrijving is de luchtcirculatie optimaal. De inbouw is eenvoudig en kost weinig tijd. Het strakke ontwerp geeft de bestelwagen een extra moderne touch.

Actieve kathodische bescherming (KB) is een zeer effectieve methode om allerlei metalen constructies te beschermen tegen corrosie zoals roest. Alleen ontbreekt vaak de mogelijkheid om het KB-systeem op effectiviteit te monitoren, waardoor het rendement uit de investering niet gehaald wordt.

Met CorroGuard is er een online applicatie die het KB-systeem 24/7 monitort. Het waarschuwt bij afwijkingen zodat het KB-systeem tijdig kan worden bijgesteld. Daarnaast legt CorroGuard belangrijke data veilig vast en produceert het waardevolle inzichten.

Het beveiligen van lading in trailers begint met sleutelbeheer. Met traditionele sleutels is dat tijdrovend. Bij verlies van sleutels is er een flink risico en schade omdat er niet geladen of gelost kan worden. Complexe systemen die via portals op afstand worden beheerd, zijn kostbaar en vaak niet nodig.

De FOX van SBS is een trailerslot dat betrouwbaarheid en makkelijk beheer combineert. Het slot maakt gebruik van NFC, zonder interverbinding, via een smartphone app geopend te worden. Daarbij kan per slot bepaald worden wie deze mag openen en wanneer.

Bedrijven die veel slangen in hun processen gebruiken en dat goed willen beheren, lopen tegen het feit aan dat veel data over die slangen alleen op papier staat. De data is daarom niet alleen slecht toegankelijk. Verlies van deze data is een groot risico voor de veiligheid van mensen en bedrijfszekerheid.

De Flamingo applicatie lost dit probleem op door alle relevante data te digitaliseren. Via een smartphone app en desktop portal is de data veilig opgeslagen, overal toegankelijk en eenvoudiger te beheren.

UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier