Our people work as a team with creators and users
Alexander Bloemers – CEO Imbema

Altijd in beweging

“We zijn een familiebedrijf met ruim 70 jaar ervaring en gebruiken die stabiele basis om onszelf verder te ontwikkelen. Van een traditionele groothandel naar een specialistische dienstverlener. Het is mooi om deze transitie te leiden en samen met alle collega’s vorm te geven.

Om deze beweging voorwaarts kracht bij te zetten, investeren we in thema’s als digitaal, innovatie en de grootste factor in onze ambities; onze mensen. Zíj werken elke dag aan de uitdagingen van de klant. Soms ligt de oplossing voor de hand, maar soms ook niet en dan laten we onze unieke toegevoegde waarde zien. Ik zie het als mijn rol om alle collega’s die met fantastische ideeën rondlopen, die ook te laten uitvoeren'”

Alexander Bloemers – CEO Imbema

Duurzame oplossingen voor jouw organisatie

Je bent bij Imbema thuis in een wereld waarin er steeds meer eisen worden gesteld aan techniek. Van de ondergrondse infra en carrosserietechniek tot oppervlaktebehandeling en slangen voor de industrie en overslag. Imbema optimaliseert het beheer van assets door middel van kennisdeling en co-creatie. Samen met jou als klant en ons netwerk van makers komen we tot duurzame innovaties. Daarmee leveren wij een unieke bijdrage aan de veiligheid en bescherming van jouw organisatie.

SAMEN MVO, DAT BEGINT BIJ JEZELF

Duurzaam ondernemen is een rode draad in de ontwikkeling van onze organisatie. Elk jaar wordt met de verschillende bedrijfsonderdelen van de Imbema-organisatie de plannen op het gebied van duurzaamheid bepaald.  Onze purpose – meer veiligheid en bescherming voor mensen, middelen en milieu – speelt daarin een belangrijke rol. Dankzij ons onderzoekende karakter gaan we elk jaar vooruit in ons MVO-beleid.

Oprichtingsjaar

Flexibel
Innovatief
Kwaliteit
Samen
Marktgericht

Sectoren

Wij investeren
in digitaal, innovatie
en circulariteit…

Medewerkers

…en stimuleren
de ontwikkeling
van eigen medewerkers

Press Corner

Press

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

We vinden je privacy heel belangrijk. Lees in onze privacyverklaring hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Sietske van den Berg
"Ik merk dat elk vraagstuk gespiegeld wordt aan wie zijn we en waar we voor staan. Niet alleen als bedrijf, maar ook als medewerker. Als gevolg zoeken we elkaar steeds meer op om kennis te delen – verbinden en teamwork dus!
Sietske van den Berg Event coördinator
UP
Heb je een vraag?
Bel 023 – 554 67 66
App +31 (0) 6 135 582 70
of ga naar contactformulier